BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 01:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2009, 14:36 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
Tez się zgodzę że JBL jest przereklamowana... ale magnat nigdy jej nie dorówna ;) ;) ;) ;)
Po prostu teraz rynek jest duży i za cenę dobrych JBL można kupić coś innej firmy jeszcze lepsze :hyhy: :hyhy: :hyhy:
i tyle, a to że 90% osób zna marki takie jak Magnat, JBL czy Pioneer i myślą że nie ma nic lepszego...

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2009, 14:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
downloader19 napisał(a):
Nie jestem fanem marki JBL czy coś, ale nigdy bym nie napisał, że Magnat jest lepszy pyndzo, człowieku jak nie masz pojęcia o czymś to się nie udzielaj. http://allegro.pl/item648612226_jbl_a60 ... crown.html http://allegro.pl/item655500660_jbl_w15 ... oclaw.html Teraz pyndzo, pokaż mi odpowiedniki Magnata, a podkreślam to, że jeszcze nie pokazałem głośników JBL, które po prostu nie ma nawet się prawa porównywać z Magnatem. Magnat nadaje się dla wieśniaka do golfa III, na którego zarobił na zachodzie.

HAHAAHHAHAHAAHAHAHAHAH sram, ostatnie zdanie the best :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2009, 23:37 
Forumowicz

Moje BMW: E30
Kod silnika: M40B16
Morfii, oczywiście, że masz 200% rację :ok: są marki o niebo lepsze od JBL, ale jak ktoś mówi, że Magnat jest lepszy od JBL to na prawdę ma małe pojęcie. bafi, heh bo taka jest racja.

"Gdyby Bóg popierał przedni napęd chodzilibyśmy na rękach"

Tytuł:
PostNapisane: 12 czerwca 2009, 22:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: E30 344i
Kod silnika: m62b44
Garaż: E36 Coupe 325i
E30 Coupe 344i
pyndzo napisał(a):
według mnie JBL to przereklamowana firma polecał bym zdecydowanie Magnat :)

chylę czoła :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja akurat jestem koneserem serii GTI JBL i uważam ze to ostrzy zawodnicy na arenie wysokiej klasy głośników, osobiście nie używam juz JBL ale zakupiłem jednego suba JBL 1200 GTI, leży u mnie na wystawie i cieszy oko :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 czerwca 2009, 17:52 
Zacna persona forum

Zakupilem...mialbyc JBL a jest PEIYING taki sam jak na tej aukcji:
http://allegro.pl/item647150246_peiying ... _f120.html

Wiem, ze marka nie jest tak renomowana jak JBL ale duzo tansza a o cene tez chodzilo poniewaz mialem max 500zl na to a zaplacilem 400zl, za JBL tej klasy aktywnego musialbym wylozyc z najmarniej 600zl. Wiadomo, ze na allegro wyrwalby taniej ale nie chcialem kupowac na allegro bo pozniej same problemy z reklamacja itp.

Przed zakupem podlaczylem sprzet zeby zobaczyc jak gra i czy warto to kupic (wporzadku sprzedawca, ze na to pozwolil przed zakupem)...no i gra...nie ma tego, ze bas nie dochodzi, lupie calkiem zacnie. Podregulowalem jeszcze troszke ustawienia na radyjku i jest :ok: Jestem zadowolony i ogolnie polecam jako tansza alternatywe. :hyhy:

Ostatnio edytowano 13 czerwca 2009, 18:32 przez bafi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 czerwca 2009, 22:21 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36 1.8is coupe
Bafi życzę przyjemnego słuchania i pozdrawiam mega kozaka i znawce sprzętu audio downloader19 . :hurra: . ale tak sie składa ze jak byś nie strał sie i tak nie zmienisz mojego zdania moze i JBL jest lepszy ale ja i tak wole MAGNATA . :hyhy: Ale to tylko moje zdanie !!

Tytuł:
PostNapisane: 14 czerwca 2009, 00:36 
Forumowicz

pyndzo, nie wiem czy to był jakiś głupi żart ;) jeśli nie to dzięki za pochwałę. Mimo swojego wieku znam się na tym bardzo dobrze i zawsze staram się doradzić jak najlepiej, a "PEIYING" to jeden z gorszych wyborów jaki mógł paść, tyle mogę powiedzieć bo jestem po baru BRX`ah :P za 500zł można było kupić coś lepszego, ale już po sprawie. Pozdrawiam i życzę jak dla kogo miłego słuchania. :hyhy: (PS. ta wypowiedź dużo mnie kosztowała, spadam spać :P )

Tytuł:
PostNapisane: 14 czerwca 2009, 00:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: E30 344i
Kod silnika: m62b44
Garaż: E36 Coupe 325i
E30 Coupe 344i
downloader19 napisał(a):
życzę jak dla kogo miłego słuchania

oraz BEZAWARYJNEGO :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 09:58 
Pierwsze kroki

Morfii napisał(a):
Tez się zgodzę że JBL jest przereklamowana... ale magnat nigdy jej nie dorówna ;) ;) ;) ;)
Po prostu teraz rynek jest duży i za cenę dobrych JBL można kupić coś innej firmy jeszcze lepsze :hyhy: :hyhy: :hyhy:
i tyle, a to że 90% osób zna marki takie jak Magnat, JBL czy Pioneer i myślą że nie ma nic lepszego...

Niestety prawda. Jak powiesz, że masz coś Re-Audio, Rockford czy Powerbass to ci powiedzą, że nie znają, więc pewnie lipa.

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 11:04 
Przyjaciel forum

bez obrazy ale "PEIYING" kojarzy mi się z BOSCHMANN :rotfl: :rotfl: :rotfl: a to już wszystko wyjaśnia :P
a do tego aktywna tuba do samochodu to kolejne przegięcie !!!! Po prostu wydałeś kasę w błoto :zalamany: :zalamany: :zalamany:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 12:16 
Zacna persona forum

Morfii napisał(a):
bez obrazy ale "PEIYING" kojarzy mi się z BOSCHMANN :rotfl: :rotfl: :rotfl: a to już wszystko wyjaśnia :P
a do tego aktywna tuba do samochodu to kolejne przegięcie !!!! Po prostu wydałeś kasę w błoto :zalamany: :zalamany: :zalamany:

Slysze jak gra ta tuba a jak grala inna :hyhy: ...moim zdaniem kasa jak najbardziej wydana dobrze, gra naprawde fajnie a jak dlugo pogra to zobaczymy - jest gwarancja...ja nikogo nie przekonuje do tej marki bo duzo zlych rzeczy sie o niej pisze i napewno sa lepsze ale ja jak narazie jestem zadowolony :P

Ale drazni mnie okreslenia typu "Peiying kojarzy mi sie z Boschmann" albo "aktywna tuba do samochodu to kolejne przegiecie"...przegiecie to jest to, ze tak napisales...mi tez sie duzo rzeczy kojarzy z czyms i co z tego, to jest argument? A aktywna skrzynka to takie przegiecie? Najlepsze marki wypuszczaja serie aktywnych skrzynek...lepiej miec dobrze dopasowany wzmacniacz pod glosnik niz dobra tube i lipny wzmak...bezsensu kolego piszesz :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 12:41 
Przyjaciel forum

bafi, no to kolego teraz żeś rozbawił nas wszystkich swoją nie wiedzą!!! :wstyd: :wstyd:
Kupiłeś jednym słowem największy badziew i się nie potrafisz do tego przyznać!!! pisanie że to "gra naprawde fajnie" świadczy o twojej niewiedzy!!!
Po twoich wypowiedziach widać że nie masz zielonego pojęcia o sprzęcie grającym... i to potwierdzi każda osoba która chciała ci tu pomóc! Zakładasz posta to licz się z tym że są tu osoby które MOGĄ i znają się LEPIEJ w pewnych dziedzinach!
Cytuj:
epiej miec dobrze dopasowany wzmacniacz pod glosnik niz dobra tube i lipny wzmak...bezsensu kolego piszesz

a to zdanie potwierdza znajomość tematu... :mur: :mur: :mur: :mur:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 13:49 
Zacna persona forum

Morfii,

Morfii napisał(a):
bafi, no to kolego teraz żeś rozbawił nas wszystkich swoją nie wiedzą!!! :wstyd: :wstyd:

- nie mialobyc smieszne

Morfii napisał(a):
Kupiłeś jednym słowem największy badziew i się nie potrafisz do tego przyznać!!! pisanie że to "gra naprawde fajnie" świadczy o twojej niewiedzy!!!

- nie uwazam zeby to byl najwiekszy badziew bo mialem wczesniej porownanie z inna skrzynka innej firmy...i tamta to byl dopiero badziew...skad mozesz wiedziec jak to gra? miales stycznosc z tym konkretnym modelem co moj? testowales go? wiec nie pieprz tylko przyjedz do mnie do skepego i sam posluchaj jak gra i dopiero wypowiadaj swoje osady...

Morfii napisał(a):
Po twoich wypowiedziach widać że nie masz zielonego pojęcia o sprzęcie grającym... i to potwierdzi każda osoba która chciała ci tu pomóc!

- po pierwsze mow za siebie nie za inncyh, po drugie nigdy w zadnym poscie nie napisalem ze operuje konkretna wiedza na temat car audio i ze jestem wielkim znawca wiec sobie nie dopowiadaj

Morfii napisał(a):
Zakładasz posta to licz się z tym że są tu osoby które MOGĄ i znają się LEPIEJ w pewnych dziedzinach!
...
- podaj przyklad w ktorym napisalem, ze nie ma tu ludzi, ktorzy nie znaja sie lepiej na temat car audio? znowu sobie cos dopowiadasz

Morfii napisał(a):
epiej miec dobrze dopasowany wzmacniacz pod glosnik niz dobra tube i lipny wzmak...bezsensu kolego piszesz

a to zdanie potwierdza znajomość tematu...

- w dalszym ciagu tak uwazam bo nie jestem jakims znawca i nie jestem jakims audiofilem, nie chce miec nie wiadomo jak rozbudowanego car audio tylko dobrze grajaca skrzynke...mysle ze aktywna to optymalne rozwiazanie bo chyba jak to produkuja to wrzucaja odpowiedniej mocy wzmacniacz pod glosnik...

Zobacz co napisales a co ci odpisalem...kolego za duzo sobie dopowiadasz...mowisz, ze napisalem cos czego w rzeczywistosci nie napisalem...a moze ty czytasz w moich myslach? :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 13:49 
Zacna persona forum

Morfii,

Morfii napisał(a):

- nie mialobyc smieszne

Morfii napisał(a):

- nie uwazam zeby to byl najwiekszy badziew bo mialem wczesniej porownanie z inna skrzynka innej firmy...i tamta to byl dopiero badziew...skad mozesz wiedziec jak to gra? miales stycznosc z tym konkretnym modelem co moj? testowales go? wiec nie pieprz tylko przyjedz do mnie do skepego i sam posluchaj jak gra i dopiero wypowiadaj swoje osady...

Morfii napisał(a):
Po twoich wypowiedziach widać że nie masz zielonego pojęcia o sprzęcie grającym... i to potwierdzi każda osoba która chciała ci tu pomóc!

- po pierwsze mow za siebie nie za inncyh, po drugie nigdy w zadnym poscie nie napisalem ze operuje konkretna wiedza na temat car audio i ze jestem wielkim znawca wiec sobie nie dopowiadaj

Morfii napisał(a):
Zakładasz posta to licz się z tym że są tu osoby które MOGĄ i znają się LEPIEJ w pewnych dziedzinach!
...
- podaj przyklad w ktorym napisalem, ze nie ma tu ludzi, ktorzy nie znaja sie lepiej na temat car audio? znowu sobie cos dopowiadasz

Morfii napisał(a):

a to zdanie potwierdza znajomość tematu...

- w dalszym ciagu tak uwazam bo nie jestem jakims znawca i nie jestem jakims audiofilem, nie chce miec nie wiadomo jak rozbudowanego car audio tylko dobrze grajaca skrzynke...mysle ze aktywna to optymalne rozwiazanie bo chyba jak to produkuja to wrzucaja odpowiedniej mocy wzmacniacz pod glosnik...

Zobacz co napisales a co ci odpisalem...kolego za duzo sobie dopowiadasz...mowisz, ze napisalem cos czego w rzeczywistosci nie napisalem...a moze ty czytasz w moich myslach? :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 14:52 
Forumowicz

bafi, Jak Ci się podoba dźwięk, który wydaję ta trumna z kawałkiem radiatora to wporzo, ale ja wychodzę z założenia, że jak Tobie się to podoba to chyba słoń na ucho Ci nadepnął. Tak się składa, że ja słyszałem jak to "cudo" gra i powiem Ci tyle, że można było kupić osobny wzmacniacz i osobny sub dobrych marek, ale używki.

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 14:53 
Forumowicz

bafi, Jak Ci się podoba dźwięk, który wydaję ta trumna z kawałkiem radiatora to wporzo, ale ja wychodzę z założenia, że jak Tobie się to podoba to chyba słoń na ucho Ci nadepnął. Tak się składa, że ja słyszałem jak to "cudo" gra i powiem Ci tyle, że można było kupić osobny wzmacniacz i osobny sub dobrych marek, ale używki.

Tytuł:
Forumowicz

Tytuł:
Forumowicz

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 16:04 
Zacna persona forum

downloader19 napisał(a):
ale ja wychodzę z założenia, że jak Tobie się to podoba to chyba słoń na ucho Ci nadepnął.

taa chyba tobie na mozg...

nie ma wiekszego sensu takie pisanie...wcale nie bronie tej marki i nie jestem jakims jej wielkim fanem...po prostu gra dobrze i tyle i to nie tylko moje zdanie, kazdy kto slyszal u mnie jak gra robi "ooo niezle" i nigdy nie powiedzialem ze peiying jest od czegos lepszy czy cos, po prostu gra lepiej niz jak to kolega morfii napisal "badziewie" ale nie wazne...mam to gdzies czy wierzycie czy nie...przed kompem to kazdy jest znawca i w ogole wszystkowiedzacy...wiem swoje wy swoje i nara

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2009, 16:10 
Forumowicz

bafi napisał(a):
przed kompem to kazdy jest znawca i w ogole wszystkowiedzacy...
ojjj licz się ze słowami kolego. Nie których mogłeś obrazić tym zdaniem.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1