BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 20:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 971 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E46] Alternatywa dla dużej navi
PostNapisane: 21 kwietnia 2010, 19:42 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E-46 Touring
Kod silnika: M47N
No ja zastanawiałem się nad dokupieniem zmieniarki. Mam już oryginalnie instalacje, a denerwuje mnie, że mam tyle płyt w schowku że kiedyś mi się urwą dzwiczki:/
Dlatego jestem sam ciekaw, opinii innych i sam się zastanawiam nad czymś takim. Ale sam się waham. W sumie trzeba się zastanowić czy warto oddać 1800zl za chińszczyznę. Czy faktycznie tak często będziemy oglądać TV, korzystać z navi aż tak często, grac niby w jakieś gry - choć granie na jakich grach i o jakiej jakości... i długo trzeba by wymieniać.
Trzeba samemu, indywidualnie pomyśleć.
Może lepiej kupić zderzaki z M-pakietu zamiast czegoś takiego :cwaniak:

A tak przy okazji
martinez napisał(a):
tak wyglada finalna wersja, która została zgłoszona do urzędu patentowego

W Chinach nie ma prawa patentowego, a tym samym urzędu patentowego!

E-46 M-touring => Nowa M-kiera, gałka itd. str.4 - kliknij na zdjęcie

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 26 kwietnia 2010, 20:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Wlasnie tak. Przedmowca ma racje.....kazdy musi dla siebie zdecydowac jakie ma potrzeby.....w moim wypadku jest ok, bo dosc sporo jezdze w dlugie trasy na autostradach...wiec navi, i DVB-T jest jak najbardziej ok.

A mimo iz sceptycznie podchodzilem to tego produktu, jak narazie jestem zadowolony.

moj BEAMER:
viewtopic.php?t=56107

PostNapisane: 28 kwietnia 2010, 13:59 
Zacna persona forum

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 4#p1275674
panowie a wiecie jaka jest cena tego wynalazku teraz, unormowała się??

PostNapisane: 28 kwietnia 2010, 22:54 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 coupe,e46 coupe
Niestety wciaz jest w granicach 650 euro gdzies widzialem ja za 621 euro ale wysylka za to byla w cenie 29 euro :rotfl:

PostNapisane: 29 kwietnia 2010, 06:42 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 99
Kod silnika: M43
a czy przypadkiem w tym dynavin nie dziala telewizja w polsce, bo z tego co wiem to w polsce jest cyfrowy sygnal dekodowany w mpeg4 a dynavi ma system mpeg 2, to czyli nie odbierze telewizji cyfrowej!!, dobrze mowie czy ni

PostNapisane: 29 kwietnia 2010, 07:40 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
tak jak sądziłem... dużo szumu i dupa :rotfl: :rotfl:
Widzę że się dużo osób nie może przekonać... tak jak i ja... ale dla mnie jedyną rzeczą która mówi stop jest to że jest to radio "NO NAME" i nie wiadomo ile będzie to działało :dobani: :dobani:

Obrazek

PostNapisane: 29 kwietnia 2010, 09:50 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320D
Kod silnika: M47
Czesc
Tak przegladam caly ten watek sie zastanawiam czy nie byloby taniej jakby tak zwrocic sie bezposrednio do producenta. Mam tu na mysli producenta co szeregowe mroweczki skladaja te urzadzonka swoimi malymi chinskimi raczkami.
http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&word=e46

Jest kilku producentow co majtruja takie gadzety. Pisalem juz do kilku i cena oferowana przez nich ksztaltuje sie w granicach 450 USD + przesylka. Przy wiekszych ilosciach cena oczywiscie jest nizsza. Przy dobrych ukladach i umowie pewnie mogliby produkowac to pod nazwa www.bmw-sport.pl :hyhy:

Zaraz pewnie uslysze ze to g... i chinszczyzna itd. ale badzmy szczerzy - co teraz nie jest produkowane przez male zolte raczki.

PostNapisane: 29 kwietnia 2010, 10:41 
Częsty bywalec

Wuzel napisał(a):
Czesc
Tak przegladam caly ten watek sie zastanawiam czy nie byloby taniej jakby tak zwrocic sie bezposrednio do producenta. Mam tu na mysli producenta co szeregowe mroweczki skladaja te urzadzonka swoimi malymi chinskimi raczkami.
http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&word=e46

Jest kilku producentow co majtruja takie gadzety. Pisalem juz do kilku i cena oferowana przez nich ksztaltuje sie w granicach 450 USD + przesylka. Przy wiekszych ilosciach cena oczywiscie jest nizsza. Przy dobrych ukladach i umowie pewnie mogliby produkowac to pod nazwa www.bmw-sport.pl :hyhy:

Zaraz pewnie uslysze ze to g... i chinszczyzna itd. ale badzmy szczerzy - co teraz nie jest produkowane przez male zolte raczki.

tak wszystko jest przez nich produkowane :hyhy: nawet iphone :rotfl: wez jednak pod uwage ze dojdą jeszcze oplaty celne.wiec cena bedzie podobna :mur:

PostNapisane: 29 kwietnia 2010, 22:22 
Pierwsze kroki

w sumie ja jestem zadowolony z dynavin i juz nie zmienilbym to naprawde na nic innego, wystarczy dobrze poznac funkcje i sie super plywa po opcjach sprzetu, super sprawa z blootutem i telefonem, drogi raz jak mial bym wybor to tez bym do e46 kupil tylko dynavin, niewyobrazam sobie juz nic innego,

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 13:52 
Zacna persona forum

sylwestreczek napisał(a):
w sumie ja jestem zadowolony z dynavin i juz nie zmienilbym to naprawde na nic innego, wystarczy dobrze poznac funkcje i sie super plywa po opcjach sprzetu, super sprawa z blootutem i telefonem, drogi raz jak mial bym wybor to tez bym do e46 kupil tylko dynavin, niewyobrazam sobie juz nic innego,

x2

Wg. mnie cena jest niska, mowcie sobie co chcecie, lecz za kazda funkcje trzeba liczyc 100€, a jezeli one wszystkie dzialaja, to niestety i cena jest moim zdaniem odpowiednia. Testowalem moja Navi w warunkach, gdzie do tej pory zawsze mialem z moimi bylymi navigacjami problemy (TomTom, Navigon, Becker), i tak jak juz pisalem, mialem 3 upadki navigacji na 2 sec, i jedno zawieszenie ok 5min, wiec jest to nielada wyczyn. (Bywalo i tak, ze np. Blaupunkt ladowal w Renie, gdyz tak mnie wyprowadzil z rownowagi) Ponadto mialem okazje porownac sobie Dynavi z np. ori Navi z mercedesa CLS, i niestety na autostradach o duzej ilosci pasow i zjazdach CLS-em bladzilem.

Ja moge wam tylko doradzic byscie to kupili. Produkt dziala, a i jest na to gwarancja. Co oczekiwac za tak niska cene? Mysle, ze dziala to nawet za dobrze jak na niby tania chinszczyzne w porownaniu do cen produktow BMW.

Ja przyznam szczerze, z6e kupilem, bo bylo tansze od ori, ale i nie az tak tanie jak inne taniochy ze wschodu.
Cena czesto mowi za siebie.

Jezeli ktos jezdzi w PL...tz. na swiatlach(a jak wiadomo po wlaczeniu swiatel display sciemnia sie), proponuje wlaczyc auto, potem swiatla, i na nowo odpalic Dynavi...wtedy bedzie ono na swiatlach w trybie dziennym. Naprawde wiecej widac.

PS: Na oko, to juz na samych radarach zaoszczedzilem polowe ceny :super:

moj BEAMER:
viewtopic.php?t=56107

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 14:01 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320D
Kod silnika: M47
A jaka masz navigacje wgrana w dynavi? jest tam jakis orginalny program czy musiales dograc?

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 14:35 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e30
wystarczy na paczce napisac gift i nie ma pobieranej oplaty celnej, tylko trzeba sie ugadac z producetem zeby napisane bylo to po angielsku, bo kumpel mial nie miale klopoty z clem jak chinczyk napisal po chinsku prezent. a i tak mu sie zepsul ten sprzet po jakims czasie, strata czasu, najlepiej kupic w sklepie tam masz gwarancje i nie musisz sie pozniej o nic martic:)

PostNapisane: 1 maja 2010, 12:58 
Zacna persona forum

Wuzel napisał(a):
A jaka masz navigacje wgrana w dynavi? jest tam jakis orginalny program czy musiales dograc?

IGO, wszystko juz bylo, dogralem tylko radary 2min roboty, mozna wladowac sobie pare navi softow....tomtom lub tp.

Radze rowniez kupic w Europie........oni tam ze wschodu troche sie roznia mentalnoscia i czesto inaczej podchodza do roznych spraw niz my...np terminy......

moj BEAMER:
viewtopic.php?t=56107

PostNapisane: 2 maja 2010, 12:31 
Zacna persona forum

Wyszlo to juz do e39? Jaka cena, gdzie mozna kupic?

PostNapisane: 2 maja 2010, 14:45 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 7er e38
Darowalbym sobie takie wynalazki, lepiej pokombinowac z 2din jakis znanych producentow gdzie dystrybutor da Ci gwarancje na caly kraj. Co prawda do dobrej juz jednostki trzeba z tysiaka dolozyc :)

PostNapisane: 3 maja 2010, 16:15 
Pierwsze kroki

nie wstawił bym 2din bo trzeba cos przerabiac, jakieś malutkie guziczki, przerabiana ramka, i do niczego nie pasuje

ja w dynavin mam tom tom i automapa, igo wywalilem, w tomtomie mam wlaczone radary, trasa wylaczona, normalnie slucham muzyki i podczas jazdy tomtom ostrzsega mnie o radarach, i tez sie z tym zgodze ze sygnal gps mi lapie w kilka sekund zawsze!

nigdy zadne 2din nie bedzie nawet w polowie tak dobrze pasowc do deski e46 i przeciskow jak dynavin!

to tylko i wylacznie moje zdanie

PostNapisane: 3 maja 2010, 23:37 
Częsty bywalec

dobre zdanie :super:

PostNapisane: 4 maja 2010, 16:10 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 523i e39
Kod silnika: M52TU
styks napisał(a):
Wyszlo to juz do e39? Jaka cena, gdzie mozna kupic?
ktoś coś wie?

PostNapisane: 9 maja 2010, 20:04 
Forumowicz

Moje BMW: E46 318i
Kod silnika: N46
Sorry post do usunięcia...

PostNapisane: 9 maja 2010, 20:33 
Zacna persona forum

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 4#p1275674
sylwestreczek, dokładnie ja robiłem car pc u siebie ale po założenie nawet nie chciało mi się no to patrzeć, kasza naprawdę nie warto.

po za tym kiedyś się upierałem na forum że CARPC to jest lepsza sprawa ale po tygodniowym przetestowaniu stwierdzam z czystym sumieniem że narazie nie ma nic lepszego pod względem wyglądu od dynavin, nie wiem jak z funkcjami ale z tego co czytam to też jest ok :ok:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 971 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1