sylwestreczek napisał(a):
w sumie ja jestem zadowolony z dynavin i juz nie zmienilbym to naprawde na nic innego, wystarczy dobrze poznac funkcje i sie super plywa po opcjach sprzetu, super sprawa z blootutem i telefonem, drogi raz jak mial bym wybor to tez bym do e46 kupil tylko dynavin, niewyobrazam sobie juz nic innego,
x2
Wg. mnie cena jest niska, mowcie sobie co chcecie, lecz za kazda funkcje trzeba liczyc 100€, a jezeli one wszystkie dzialaja, to niestety i cena jest moim zdaniem odpowiednia. Testowalem moja Navi w warunkach, gdzie do tej pory zawsze mialem z moimi bylymi navigacjami problemy (TomTom, Navigon, Becker), i tak jak juz pisalem, mialem 3 upadki navigacji na 2 sec, i jedno zawieszenie ok 5min, wiec jest to nielada wyczyn. (Bywalo i tak, ze np. Blaupunkt ladowal w Renie, gdyz tak mnie wyprowadzil z rownowagi) Ponadto mialem okazje porownac sobie Dynavi z np. ori Navi z mercedesa CLS, i niestety na autostradach o duzej ilosci pasow i zjazdach CLS-em bladzilem.
Ja moge wam tylko doradzic byscie to kupili. Produkt dziala, a i jest na to gwarancja. Co oczekiwac za tak niska cene? Mysle, ze dziala to nawet za dobrze jak na niby tania chinszczyzne w porownaniu do cen produktow BMW.
Ja przyznam szczerze, z6e kupilem, bo bylo tansze od ori, ale i nie az tak tanie jak inne taniochy ze wschodu.
Cena czesto mowi za siebie.
Jezeli ktos jezdzi w PL...tz. na swiatlach(a jak wiadomo po wlaczeniu swiatel display sciemnia sie), proponuje wlaczyc auto, potem swiatla, i na nowo odpalic Dynavi...wtedy bedzie ono na swiatlach w trybie dziennym. Naprawde wiecej widac.
PS: Na oko, to juz na samych radarach zaoszczedzilem polowe ceny