BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 17:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E36] Skrzynia Basowa JBL-CS1214 + Wzmak Magnat 1000w
PostNapisane: 3 lipca 2011, 13:03 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46
tata_jerzyka napisał(a):
OWNED! :wstyd:
Jakbyś posłuchał mojego Fiata to szybko wypierdoliłbyś te klocki co masz w podpisie. Jedyne co tam masz w miarę fajnego to Morele ale tez szału nie robią i kosztują jak zboże w porównaniu do tego co oferują. Słuchaj się przypałowców z forum C-A i powielaj ich sezonowe mody i fanaberie. Niedawno był tam szał pyty na Helixy Dark, teraz są już pe. Potem wzmacniacze Sony XM- wieśniactwo piało w zachwycie o [cenzura] jak to gra. Teraz już piszą że klasa średnia i takie to sobie. Na te cudowne Morelki też przyjdzie czas bo przyjdzie moda na coś nowego. A ty strugasz pawiana i jak ten koń z klapkami na oczach... jak ci tam jakiś osioł podpowie kup to to ty bezmyślnie klikasz "Kup Teraz" i piejesz z zachwytu jaki masz cudowny sprzęt. A to tylko kolejna fanaberia usera z forum C-A. Miej kolego swój rozum, posłuchaj kilku, kilkunastu systemów, porób pomiary głośników tak jak ja robię na fachowym sprzęcie i wtedy zacznij dyskusje nad sensem i ideą Tonsila oraz moją wiedzą.
A wracając do tego zajebistego cudownego dżejbiela: http://allegro.pl/skrzynia-basowa-jbl-c ... 62289.html
popatrz jak to jest wykonane a potem zakładaj kolejny temat i obśmiewaj Peiyinga :zabawa:

P.S: widzę że kolega nie załapał tematu: ja jestem właścicielem tego Fiata.

jak by był jakimś audiofilem to składałbym coś lepszego, a że nie jestem to wystarczy mi to co mam.
I tak już się nie rajcuj z tego tonsila i demo caru, czlowieku jakbym miał takie parcie na to to też bym coś robil na wzrór ala demo car, a że nie mam to nie robie.
I nie udawaj chojraka, jeszcze raz Ci powtarzam nie rób z siebie fanboya CA, w każdym temacie tak się podniecasz jak nie wiem co

P.S
jeszcze mógłbym uznać Cie za człowieka, który ma znacznie większa wiedze i pojęcie o CA, gdyby nie to że na 99% czuję że nie Ty skłądałeś to wszystko do kupy ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: [E36] Skrzynia Basowa JBL-CS1214 + Wzmak Magnat 1000w
PostNapisane: 3 lipca 2011, 13:26 
Forumowicz

Moje BMW: 7er ///M-Sport
Kod silnika: M57d30
Dżordż, zapomniałem tylko dodać, pytaj sprzedawców o GDN 30/120 w wersji 4ohm. Aczkolwiek przy w miare mocnym piecu jakim dysponujesz i 8ohm ujdzie.

-------------------------------------------------
///M-Sport Individual

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1