tata_jerzyka napisał(a):
OWNED!
Jakbyś posłuchał mojego Fiata to szybko wypierdoliłbyś te klocki co masz w podpisie. Jedyne co tam masz w miarę fajnego to Morele ale tez szału nie robią i kosztują jak zboże w porównaniu do tego co oferują. Słuchaj się przypałowców z forum C-A i powielaj ich sezonowe mody i fanaberie. Niedawno był tam szał pyty na Helixy Dark, teraz są już pe. Potem wzmacniacze Sony XM- wieśniactwo piało w zachwycie o [cenzura] jak to gra. Teraz już piszą że klasa średnia i takie to sobie. Na te cudowne Morelki też przyjdzie czas bo przyjdzie moda na coś nowego. A ty strugasz pawiana i jak ten koń z klapkami na oczach... jak ci tam jakiś osioł podpowie kup to to ty bezmyślnie klikasz "Kup Teraz" i piejesz z zachwytu jaki masz cudowny sprzęt. A to tylko kolejna fanaberia usera z forum C-A. Miej kolego swój rozum, posłuchaj kilku, kilkunastu systemów, porób pomiary głośników tak jak ja robię na fachowym sprzęcie i wtedy zacznij dyskusje nad sensem i ideą Tonsila oraz moją wiedzą.
A wracając do tego zajebistego cudownego dżejbiela:
http://allegro.pl/skrzynia-basowa-jbl-c ... 62289.htmlpopatrz jak to jest wykonane a potem zakładaj kolejny temat i obśmiewaj Peiyinga

P.S: widzę że kolega nie załapał tematu: ja jestem właścicielem tego Fiata.
jak by był jakimś audiofilem to składałbym coś lepszego, a że nie jestem to wystarczy mi to co mam.
I tak już się nie rajcuj z tego tonsila i demo caru, czlowieku jakbym miał takie parcie na to to też bym coś robil na wzrór ala demo car, a że nie mam to nie robie.
I nie udawaj chojraka, jeszcze raz Ci powtarzam nie rób z siebie fanboya CA, w każdym temacie tak się podniecasz jak nie wiem co
P.S
jeszcze mógłbym uznać Cie za człowieka, który ma znacznie większa wiedze i pojęcie o CA, gdyby nie to że na 99% czuję że nie Ty skłądałeś to wszystko do kupy