Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bagins28
|
Tytuł: [E46] Instrukcja do małej nawigacji Napisane: 5 marca 2012, 20:32 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 43 Posty: 85 Lokalizacja: Ślask Moje BMW: e46 330 Kod silnika: m54b30
|
Witam.Mam problemik mianowicie kupiłem e46 jest w niej orginalne radio z nawigacja (ale ta malutka nawigacja)wszystko działa tylko nie umiem załaczyc radia ma moze ktos instrukcje obsługi po polsku??Dodam ze radio z navi było wyjmowane!!Szukałem na forum ale ilez mozna szukac i zero rezultatów,dodam ze radio to philips.Pomozecie??
|
|
Góra |
|
 |
jasiel
|
Tytuł: Re: [E46] Instrukcja do małej nawigacji Napisane: 7 marca 2012, 23:28 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 45 Posty: 219 Lokalizacja: Białystok Moje BMW: E36/8 Kod silnika: M52b28 Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94843
|
Jaki masz konkretnie problem? Generalnie radio nawigacja jest bardzo prosta w obsłudze.
|
|
Góra |
|
 |
bagins28
|
Tytuł: Re: [E46] Instrukcja do małej nawigacji Napisane: 8 marca 2012, 06:23 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 43 Posty: 85 Lokalizacja: Ślask Moje BMW: e46 330 Kod silnika: m54b30
|
Panowie poradziłem sobie poprzedni wlasciciel miał tube w bagazniku,i podczas demontazu swojego sprzetu nie podłaczył dwóch kostek,teraz gra az miło.A mam jeszcze jedno pytanko czy w e46 z 2000r maja pociagnieta wiazke pod duza navi??bo w miejscu nacvi mam wolna kostke koloru czarnego a w bagazniku tam gdzie sa zmieniarki mam dwie koloru białego i niebieskiego??
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|