Witam!
Jakie jest audio w39 wiadomo, ja mam system 10 głośników i sub (sub jest chyba ze wzmacniaczem za obudową bagażnika po prawej stronie). Chciałbym coś zrobić aby grało dużo lepiej bez konieczności montowania dodatkowego radia, ani bez powiększania otworów na standardowe głośniki. Chce zrobić sam przód, tylne głośniki wyłączyć. Czyli w grę wchodzi wymiana wszystkich głośników w przednich drzwiach, ewentualna wymiana przewodów jeśli jest to koniecznie i wygłuszenie. Przeczytałem chyba już wszystko co znalazłem w wyszukiwarce i teraz mam kilka konkretnych pytań:
1. Czy jeśli wygłuszę przednie drzwi i wsadzę lepsze głośniki np. takie INFINITY REF 5022I jak tu:
http://allegro.pl/item240654821_infinit ... ealer.html to zagra to dużo lepiej? No chyba że ktoś mi coś innego proponuje? Czy będzie potrzebny dodatkowy wzmacniacz?
2. Jakie głośniki wysoko tonowe kupić?
3. Jakie maty wygłuszające? Na allegro jest tego pełno, może ktoś poda mi link do jakiś dobrych.
4. Ogólnie chce poprostu wymienić wszystkie 6 głośników jakie są w przednich drzwiach, może ktoś poleci mi jakieś zestawienie (model, marka).
Będę wdzięczny za pomoc