Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
vanilaface
|
Tytuł: [E46] kodowanie kluczyków (weryfikacja) Napisane: 24 kwietnia 2013, 09:26 |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam
Nie znalazłem nigdzie informacji o tym czy jest możliwość sprawdzenia ile kluczyków jest zakodowane do immo ? Chciałbym sobie to zweryfikować.
Ewentualnie jeśli nie ma takiej możliwości to czy można zresetować kodowanie i zakodować posiadany komplet od początku ?
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: [E46] kodowanie kluczyków (weryfikacja) Napisane: 24 kwietnia 2013, 15:08 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Jest możliwość wyłączenia nie posiadanych kluczyków. Blokujesz w ten sposób dostęp za pomocą tego kluczyka
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
vanilaface
|
Tytuł: Re: [E46] kodowanie kluczyków (weryfikacja) Napisane: 25 kwietnia 2013, 07:46 |
|
 |
Forumowicz |
|
Załatwiłoby sprawę, chciałbym coś takiego zrobić w takim razie.
Da radę to ogarnąć samemu? A jeśli nie to orientuje się ktoś kto w Krakowie by mi to zrobił ?
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: [E46] kodowanie kluczyków (weryfikacja) Napisane: 25 kwietnia 2013, 11:47 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
DIS i PAsoft takie coś umożliwiają.
Na poczatek należy dokładnie sprawdzić jakie numery kluczyków mamy, żeby nie było problemu
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
aaddriaannn
|
Tytuł: Re: [E46] kodowanie kluczyków (weryfikacja) Napisane: 28 kwietnia 2013, 15:03 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 39 Posty: 26 Lokalizacja: Rybnik Moje BMW: e46 coupe Kod silnika: m57
|
hej
Jest taka mozliwosc. Moge Ci sprawdzic jakie masz numery kluczy i ten ktorego niechcesz wywalic go z systemu EWS.
Do samego systemu EWS mozna dopisać 10 kluczyków.
klucze mozna aktywować i deaktywować.
Moge równiez załatwic nowy kluczyk w promocyjnej cenie.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|