Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
CMAZ97
|
Tytuł: [E39]Dolozenie elektrycznych/grzanych foteli Napisane: 8 września 2018, 10:02 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Witam, aktualnie w swojej E39 mam „szmaty” bez grzania i elektryki . Chciałbym dołożyć grzane skory i mam pytanie czy będzie już gotowa instalacja do podpięcia? Wiem ze muszę wymienić ten dolny panel na ten z przyciskami do grzani ale czy trzeba ciągnąć wiązkę? I jak jest z elektrycznymi? Tu już chyba trzeba?
|
|
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: [E39]Dolozenie elektrycznych/grzanych foteli Napisane: 10 września 2018, 06:17 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Zajrzyj pod fotel i będziesz mieć odpowiedź. Dwa grube przewody będą do ruchu fotela. Kolejne dwa(biało-żółty i biało-niebieski jak dobrze pamiętam) będą do grzania. Na 99% nie masz nic, ale jeśli masz roletę z tyłu to cień szansy jest
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|