Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
PP
|
Tytuł: [E36] Pomocy radio odbiera tylko z tylu Napisane: 30 października 2007, 13:19 |
|
|
Pomocy!!! mam BMW 318 z 1999roku ale wsiadlam dzisiaj do samochodu i slysze ze odbieraja mi tylko glosniki z tylu z przodu i na bocznych drzwiach cisza. Prosze o pomoc!! co to moze byc!!! jestem tylko kobieta i nie znam sie na tych rzeczach. Z gory dziekuje.
|
|
Góra |
|
 |
spider
|
Tytuł: Napisane: 30 października 2007, 13:48 |
|
 |
Uzależniony od forum :) |
 |
|
Hmm a sprawdz opcje BALANCE (BAL) albo FADER (FAD) jedna opcja jest do zmiany dzwieku przod-tyl,a druga prawo-lewo,obie powinny byc na 0.Bo moze ktos przestawil i dlatego dzialaja tylko z przodu,albo kabelki sie obluzowaly
_________________ BMW E46 Touring viewtopic.php?f=6&t=150081&start=0
|
|
Góra |
|
 |
PP
|
Tytuł: Napisane: 30 października 2007, 20:02 |
|
|
dzieki serdeczne ale ta opcje juz sprawdzilam wszystko jest okay na o balance itp nie wiem moze kable sie poluzowaly ale gdzie one sa to nie mam zadnego pojecia. Jak ktos bedzie wiedzial prosze o pomoc. Dziekuje
|
|
Góra |
|
 |
CiOoS
|
Tytuł: Napisane: 30 października 2007, 23:57 |
|
 |
Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 39 Posty: 2220 Lokalizacja: Warszawa Moje BMW: E39 Kod silnika: M57D30
|
Radio orginalne czy jakieś nie fabryczne ??
_________________ " Jeśli Twoje dziecko kręci gwintem to wiedz że coś się dzieje...."
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|