Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kantor
|
Tytuł: [e39] kilka pytań po zmianie navi z 4x3 na 16x9 Napisane: 7 marca 2016, 20:04 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 38 Posty: 130 Lokalizacja: siemianowice śl Moje BMW: e60 Kod silnika: m54b30 Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166411
|
panowie mam kilka pytań wsadziłem do siebie navi 16/9 z czytnikiem mk3. tuner nie przerabiał mi obrazu 16/9 wiec odłączyłem od niego niebieską kostkę (białą i dwie tj antenowe tez bo uznałem ze sa niepotrzebne) i podpiałem do czytnika (i tak tv nie działa jak jest naziemna) - zaczęło ładnie działać ale... ale... po 1. nie moge zlokalizować modułu gps w moim sedanie!? - gdzie on siedzi? niech ktoś podpowie prosze! po 2. po dłuzszym postoju na wyswietlaczu pojawia mi sie główne menu tzn opcje do wybrania - computer, wetylacja itp po 3. czy da sie zrobić tak aby było mniej wiecej tak jak w 4x3 ze gdy na wystwielaczu pokazuje jaka gra stacja to i są podane wskazania komputera czyli spalanie predkosc itp itd...
_________________ bmw 4 life
|
|
Góra |
|
 |
radeka1
|
Tytuł: Re: [e39] kilka pytań po zmianie navi z 4x3 na 16x9 Napisane: 8 marca 2016, 06:46 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Odpowiedziałem Ci na forum konkurencji.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1