Hej, witam,
słowem wstępu - na forum konto już od bardzo dawna, dopiero niedawno kupiłem swoje pierwsze śmigło, może niedługo jakaś galeria.
Przechodząc do sedna sprawy, posiadam E39 02" z najbiedniejszym, 8śmio głośnikowym wyposażeniem, które gra bardzo biednie.. Nie chcąc zawalać sobie całego bagażnika tubą, co swoją drogą nie jest moim zdaniem mocno estetyczne, pokusiłem się o kupno sobwofera w półkę od DSP. Chciałem kupić cały zestaw gdzie czytałem, że ludzie potrafili go kupić za ok 1k zł, wszystkie, które sam znalazłem owszem kosztowały powiedzmy 700zł, ale brakowało w nich wiązki, wzmacniaczy itp, więc odpuściłem temat i pokusiłem się o samego suba. Klient, od którego kupiłem subwoofer napędzał go zewnętrznym wzmacniaczem marki AXTON ale miał podpięte to wszystko pod nieseryjne radio. W moim 5er siedzi navi 16:9 mk4 i za nic w świecie nie chciałbym się jej pozbywać.
Głośniki w moim subie połączone są mostkowo, wystarczy do nich jakiś dwukanałowy wzmacniacz. Pytanie jest: czy ktoś, kiedykolwiek podpinał zewnętrzny wzmacniacz głośnikowy do takiego radia jak moje? Jeżeli tak, co będę potrzebował żeby to uczynić. Mam już zarobioną kostkę od suba do wzmacniacza, wzmacniacz ( na próbę, od kolegi, docelowo będę czegoś jeszcze szukał )
Jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o elektronikę, mechanikę, a zabawy w mody itp dopiero się zaczynają
Help koledzy i koleżanki! Help!