Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
slashsolo
|
Tytuł: Kierownica? Napisane: 29 stycznia 2017, 22:16 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam mam pytanie mam radio business cd a kierownicę zwykła gdybym chciał przełożyć kierownicę na multimedialna czy trzeba coś przerabiać wrazie czego? Czy bmw poprost ma już standardowo że zakładam kierownicę podpinam i działa?
|
|
Góra |
|
 |
Szczurek1986
|
Tytuł: Re: Kierownica? Napisane: 30 stycznia 2017, 00:02 |
|
 |
Uzależniony od forum :) |
 |
Wiek: 38 Posty: 23155 Lokalizacja: Łódź Moje BMW: E36&E46&F30 Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
|
|
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: Kierownica? Napisane: 30 stycznia 2017, 11:04 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Jeśli nie masz multifunkcji, to na 99% będziesz musiał dołożyć do niej instalację. Możliwe, że będziesz też musiał zmienić taśmę kierownicy(tą od airbag)
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|