Witam serdecznie,
Mam problem z kablem który idzie do wzmacniacza antenowego w tylnej klapie BMW E39 Touring. Rozbierałem ostatnio plastiki klapy, żeby dostać się do wiązki elektrycznej i przy okazji zauważyłem, że ktoś już był przy wzmacniaczu antenowym - sam punkt masowy był urwany, a wzmacniacz wyglądał jakby go ktoś nieudolnie śrubokrętem rozbierał - kupiłem więc używany, ale okazuje się jeszcze, że wtyczka która do niego idzie jest pokrzywiona i jak się ją próbuje odpiąć od wzmacniacza to rozpada się na 2 części. Jak też potem zauważyłem to sam przewód antenowy jest tez popękany w miejscu zawiasów klapy. Chciałbym wymienić przewód wraz z wtyczką, ale nie mogę nigdzie znaleźć używanego, w ASO też nie idzie ich dostać, gdyż produkcja jest zakończona.
Przewód to element nr 8 na rysunku:

a tak wygląda uszkodzona wtyczka:

Myślałem, żeby kupić taki wtyk, do tego przewód antenowy i samemu zrobić taki kabel, ale nie mogę nic takiego znaleźć - orientuje się ktoś czy to jakieś standardowe rozwiązanie typu smb, fakra czy coś w tym stylu, czy tez to jakieś specjalne złącza robione specjalnie pod BMW?
Przewód antenowy ma ok 2,5mm średnicy z zewnątrz, a wtyk ok 3,6mm wewnątrz
A może ma ktoś taki przewód i chciałby odsprzedać?