Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Mazur00822
|
Tytuł: [E46] Czarne radio Napisane: 12 września 2020, 18:54 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam, mam problem od dłuższego czasu cały czas mam czarny ekran na radiu. Chwilami załączy się, ale później dalej czarny ekran. Reaguje na wszystkie przyciski, najczęściej dzieje się to po deszczu. Jakie mogą być tego przyczyny? Radio jest orgynalne.
|
|
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: Czarne radio Napisane: 12 września 2020, 21:11 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Podaj więcej szczegółów. Jakie auto? Jakie radio?
Opisana usterka pasuje do radia Professional w E46 i E90
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
Mazur00822
|
Tytuł: Re: Czarne radio Napisane: 12 września 2020, 22:10 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
BMW e46 polift 2001r 2.0 disel 150 km. Radio mk4 orgynalne, nic nie robione. Czasami ekran przy radiu działa cały dzień, ale teraz od dłuższego czasu jest czarny i migocze. Czasami próbuje się załączyć, ale po chwili gaśnie i dalej migocze
|
|
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: Czarne radio Napisane: 13 września 2020, 14:28 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Spróbuj zorganizować inny czytnik nawigacji. To najbardziej prawdopodobny powód Twoich problemów
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
Parowar
|
Tytuł: Re: Czarne radio Napisane: 1 października 2020, 08:11 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Podepnę się trochę pod temat. Mam radio Professional do e46 (CD54) i ostatnio pojawiła się u mnie chyba standardowa usterka wyświetlacza LCD - jak w środku auta jest gorąco to na wyświetlaczu prawie nic nie widać. Szukałem po różnych stronach czy można kupić gdzieś wyświetlacz lub taśmę do tego radia i nic nie znalazłem. Do e90, e39 jest tego sporo, a do e46 nic. Być może ma ktoś jakiegoś linka albo wie jak to można inaczej naprawić?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|