Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
maly127
|
Tytuł: [E36] Centralny Zamek z 91r Napisane: 12 kwietnia 2008, 13:01 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
witam wszystkich . mam pytanie dotyczace centralnego zamka w e36 z 91r 1 problem : nie działa pilot który jest w kluczyku ( a kiedy zakupułem auto było ok ) baterie sprwdzone i sa ok 2 problem przy zamykaniu kluczykiem wszystkie rygle ida w dól ale odrazu wracaja dopiero przy drugim przekreceniu kluczykiem jest ok i sie zamykaja Centralny zamek jest fabryczny BMW czy jest mozliwosc aby podłączyc sie do sterownika od centralnego i sterowac np. alarmem moze ktos miał podobne probllemy czekam na info
pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
tommy999
|
Tytuł: Napisane: 13 kwietnia 2008, 08:17 |
|
 |
|
1. Może coś nie styka w środku (nie upadł Ci albo coś w tym stylu) ???
2. Jest to sygnał, że któryś siłownik nie działa prawidłowo lub czujniki otwarcia drzwi nie stykają dobrze. Zobacz czy gaśnie światło w kabinie jak zamkniesz wszystkie drzwi...
3. Jest możliwość tylko musisz napisać czy to tylko centralny z ryglowaniem czy może jeszcze alarm z domykaniem szyb. (Nie pamiętam juz jak było fabrycznie montowane w e36 wiec dlatego pytam) wtedy postaram sie jakoś pomóc...
|
|
Góra |
|
 |
maly127
|
Tytuł: Napisane: 13 kwietnia 2008, 19:25 |
|
 |
|
Po pierwszym zamknieciu swiatło gasnie
Centralny chyba jest tylko zwykły
Domykania szyb napewno nie ma bo sa szyby zwykłe
zastanawiam sie tylko czy srodek pilota nie jest przełozony z orginalnego pilota bo ten który mam jest jako kluczyk SCYZORYK a w tamtych latach chyba nie było jeszcze takich cudów
Centralka zamka jest orginalna bo znalazłem ja za schowkiem pasazera
Czy do tej centralki mozna jakos podłączyc jakis zwykły alarm i zintegrowac z obecna centralka od centralnego ?
|
|
Góra |
|
 |
Czarny
|
Tytuł: Napisane: 13 kwietnia 2008, 20:14 |
|
|
|
Góra |