Koledzy zastanawiam sie nad włożeniem playstation 3 ( plus przetwornica z 12V na 230V ) do mojej bawarki.
Proszę o porady czy instalacja takiego sprzętu jest możliwa , jak umocować ps3 i czy bebechy wytrzymają drgania.Pomysł może trochę zwariowany lecz gdyby to zadziałało to zniknął by problem z muzą i filmami a świetną rzeczą byłyby gry i za pomocą wi - Fi trochę internetu. Super sprawą przy ps3 jest bezprzewodowy pad którym można sterować konsolą.
Myślę ze jest to możliwe bo jest gościu który podłączył laptopa
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 5&t=146512Zaznaczam ze monitor 16:9 podczas jazdy może być włączony a od tunera TV mam wyprowadzone przewody żółty i czarny chinch ( kostka biała przewody oznaczone Pin 4, Pin 5, Pin 6, Pin 15 ) oraz cztery przewody które lecą z niebieskiej kostki do pudełka gdzie znajduje się czerwony i biały chinch ( oznaczone : I Bus Out [ in Pin 3 von blauen stecker von TV - tuner ], czerwony +12V , czarny - masa i I Bus [ an kabel von TV - tuner von Pin 3 ] a ponad to z tego pudełka wychodzi jeszcze sześć wolnych przewodów niczym nie zakończone a oznaczone jako Pin 2 , Pin 8, Pin 9 oraz Pin 2 von, Pin 8 von, Pin 9 von )
Z góry dziękuje za udzielone porady