Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
moehunt
|
Tytuł: [E34] Wyjscie GALA-gdzie szukac?? Napisane: 6 stycznia 2007, 17:15 |
|
|
Mam pytanko doszanownych forumowiczow jak w temacie:0 Gdzie w modelu E34 520 szukac wyjscia sygnalu z predkosciomierza (GALA) wykorzytywanego przy radyjkach Blaupunkt z navi??Dziekuje i pozdrawiam
Ostatnio edytowano 13 lipca 2009, 07:16 przez moehunt, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
reserved
|
Tytuł: Napisane: 6 stycznia 2007, 23:58 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Posty: 818 Lokalizacja: PL Moje BMW: saab 93 SC Kod silnika: Z19DTH
|
Sygnal gala jest wyprowadzony na zlaczu do radia. jutro moge Ci podac na ktorym pinie.
|
|
Góra |
|
 |
moehunt
|
Tytuł: Napisane: 7 stycznia 2007, 21:12 |
|
|
Bylbym bardzo wdzieczny,gdybym dodatkowo wiedzial jakiego koloru kabelka mam szukac to byloby idealnie-wiem jedynie ze jakas "dobra dusza" wyciela 3 kabelki z oryginalnej kostki przylaczeniowej bmw i wisza sobie teraz swobodnie za radyjkiem
|
|
Góra |
|
 |
gwizdex
|
Tytuł: Napisane: 12 lipca 2009, 23:06 |
|
 |
Pierwsze kroki |
 |
|
Dawno nikt nie odpisal na pytanie, wiec ja sie dokladam z tym samym problemem w mk4
pozdrawiam
Andrzej
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|