adm135 napisał(a):
witam .chciałbym zamontowac w swojej coupe-i jakis sprzet mam juz wzmaka 2x200 watt i moge mostkowac i nie wiem jaka do tego kupic tube bo chce zeby ładnie i czysto dosc grało no i nie wiem tez czy mam dawac jakies przetwornice pradu do wzmaka czy jak pomoze ktos?
przetwornice możesz podłączyć oczywiście jeżeli masz wzmacniacz domowy a nie samochodowy.
Dawid318i Moim zdaniem nie ma sensu wymieniać oryginalnych głośników noki ... mimo wieku sa to naprawdę bardzo dobre głośniki i każdy kto je wymienia.. na allegrowe za 13zł sztuka dla mnie to skończony -----

polecam najpierw poczytać pare lektor o tematyce Audio... tego typu głośników używa sie jedynie do średnich i wysokich tonów.. wiec wymiana na cokolwiek jest bez sensu.. a Tym co pisali o głośnikach 6x9 podziękuje konwersacji.
Dla Ciebie kolego będzie trudnym zadaniem nagłośnić sedana jest strasznie szczelny.. i przede wszystkim powiedz jaki ma to byc sprzęt... dla Ciebie czy dla ludzi idących po chodniku.. bo to najważniejsze.
z tego co tu przeczytałem.. wiele ludzi sie myli.. za 1000zł może juz nagłośnić fure... i nie mowie tu o blaupunkt-cie czy jakimś innym bazarowym shicie.
zapraszam na stronę z moim samochodzikiem.. sprzęt widoczny na obrazku. i kosztowal mnie 900 zł

oczywiście bez radia.. wzmacniacz + basik