Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kamilosek181
|
Tytuł: [e46] Problem z sensorem deszczu Napisane: 7 września 2010, 20:22 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam wszystkich tak jak w tytule mam problem z sensorem deszczu a mianowicie gdy go odpalam tak jak pisze w imstrukcji obsługi to wycieraczki cały czas śmigają w jednej częstotliwości... i pokręcanie częstotliwością nie działa a gdy odłączyłem ten moduł przy lusterku to wtedy wszystko działa tak jakby samochód poprostu nie był wyposarzony w ten sensor czy to jest wina tego modułu przy lusterku?
pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
Proszę się zapoznać z forum, regulaminami oraz zasadami pisania w poszczególnych działach - Enigmate
|
|
Góra |
|
 |
kicer1983
|
Tytuł: Re: [e46] Problem z sensorem deszczu Napisane: 7 września 2010, 22:57 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 41 Posty: 309 Lokalizacja: opolskie Moje BMW: E46 316i Kod silnika: M43TU B19
|
pierwsze co sprawdź to czy po prostu ktoś już wcześniej nie wymienił szyby na zwykłą i nie przekleił tylko smego modułu uszkadzając go w tym samym czasie...
_________________ Zapraszam do mojej galerii:-) http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=78694
|
|
Góra |
|
 |
krystoforo
|
Tytuł: Re: [e46] Problem z sensorem deszczu Napisane: 8 września 2010, 08:58 |
|
 |
Forumowicz |
Posty: 132 Lokalizacja: Augustów Moje BMW: E65 730d Kod silnika: M57N
|
Jak sprawdzić czy mam sensor deszczu?
_________________ Krystos
|
|
Góra |
|
 |
kamilosek181
|
Tytuł: Re: [e46] Problem z sensorem deszczu Napisane: 8 września 2010, 12:54 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
no właśnie szyba nie była wymieniana i jak tam do niego zaglądałem to wychodzi że wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie jest nic uszkodzone...
DO krystoforo: sprawdzić czy masz sensor możesz cociaż w ten sposób że za lusterkiem będziesz miał taki fioletowy pasek na szybie
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|