A więc chodzi o to że sprawdziłem w mojej e39 jedną rzecz która mnie nurtuje od początku zakupu tego auta czyli to że pod siedzeniem mam jakiś odtwarzacz dvd SONY DVD Player mv-101 tak wygląda:
do niego oczywiście podpięte kabelki od powera i conection box(xvm) niby świeci można płytę wsunąć no ale nic nie gra ani nic... Więc poszedłem za tropem wyciągnąłem radio a tam odnalazłem conection box xa-113 poniżej foto:
do którego jest podpięte DVD(MV) i power a także dwa podejrzane kabelki zaś te kabelki lecą do radia, w które są wlutowane kabelki te wyglądają tak:
Poprzedni właściciel coś mi tam mówił, że niby mu to działało z tym radiem i z tymi głośnikami i że nawet był do tego monitor, lecz jakiś kolega mu go pobił czy coś. Jak pytałem się go jak zrobić żeby to działało to nie potrafił mi tego wytłumaczyć coś mówił, że musze mieć wzmacniacz czy coś? Ale nie wiem.... Tak jak mówię gościu trochę zielony był i raczej od niego się dużo nie dowiem...
I tutaj nasuwa się moje pytanie jak to uruchomić może by to zadziałało i przynajmniej by mi, mp3 odtwarzało na tym, co mam na razie nie mam kasy żeby iść w zakładanie jakiegoś sprzętu porządnego a chciałbym wykorzystać to, co się znajduje w aucie??
Macie może jakieś pomysły, co do tego, bo średnio się na car audio znam?