Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
u.mateusz3
|
Tytuł: [Exx] pomocy z naprawa navigacji Napisane: 28 grudnia 2009, 23:20 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
kupilem moje 328ci i tam jest cos zepsute z nawigacja i niewiem co to moze byc bo ekran nie jest peknety tylko wyswietla na bialo i carne falujace kresi na nim a jak wjade np na jakas dziure to cos sie zmnienia na tym ekranie ale nie jest to nic czytelnego tylko kolor ekranu sie na chwile zmnieni ?? co to moze byc zepsute i jak to naprawic ??
|
|
Góra |
|
 |
marcinkbig
|
Tytuł: Re: pomocy z naprawa navigacji Napisane: 28 grudnia 2009, 23:31 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
|
Góra |
|
 |
u.mateusz3
|
Tytuł: Re: pomocy z naprawa navigacji Napisane: 28 grudnia 2009, 23:36 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
a jak tam wyjac ten caly panel to jest na jakis zatraskach czy srubki sa gdzies bo nie moglem znalesc ?
|
|
Góra |
|
 |
benito-b3
|
Tytuł: Re: pomocy z naprawa navigacji Napisane: 29 grudnia 2009, 20:08 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Mam ten sam problem z moją navi. szpece rozebrali mi ją i stwierdzili, że jest uszkodzona taśma łącząca radio z wyświetlaczem i dlatego nie łączy. Mam ten problem od kilku miesięcy ponieważ nigdzie nie można dostać tej taśmy a nie widzi mi się wymieniać całej navi. A więc czekam może się uda. Taka taśma kosztuje około 100 zł. Można wymienić cały monitor, ale to koszt około 800zł.
|
|
Góra |
|
 |
benito-b3
|
Tytuł: Re: pomocy z naprawa navigacji Napisane: 29 grudnia 2009, 20:09 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Może macie gdzieś dostęp do takich części to byłbym wdzięczny.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|