Regulamin działu
			Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

|     | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 3 ] |  | 

| Autor | Wiadomość | 

| maly1-81 | 

|  Tytuł: [Audio] Problem z podłączeniem nieorginalnego radia  Napisane:  19 marca 2008, 23:03  |  | 

| 

|  |  
					| Pierwsze kroki |  Posty: 13
 Moje BMW: E39
 | 

| Witam. Jak napisałem w temacie mam problem z odbiorem radia fm. wszystko podłanczałem tak jak jest opisane na forum w innych postach ale u mnie nie dziala. w moim samochodzie wychodzą dwa kable antenowe jeden normalnej wielkości a drugi mniejszy. Dopuki nie podłącze tego mniejszego do radja orginalnego to też nie działą mi radio. Może ktoś wie jak mam podłączyć ten kabel do nieorginalnego radja i do czego on służy. A i jeszcze jedno na nieorginalnym radju jak ie mam podpiętego tego mniejszego kabelka to nie dochodzi sygnał antenowy do wzmacniacza. 

|  | 

| Góra |   | 

|  | 

| Piotrek-S | 

|  Tytuł:   Napisane:  20 marca 2008, 15:00  |  | 

| 

|  |  
					| Forumowicz |  Wiek: 41
 Moje BMW: E46,E39
 Kod silnika: M54B30,m52b28
 | 

| Co to za radio jest? I jak możesz pokaż foty tych kabelków. Może potrzeba przejściówki do anteny. 

|  | 

| Góra |   | 

|  | 

| maly1-81 | 

|  Tytuł: Re: Problem z podłączeniem nieorginalnego radia  Napisane:  17 marca 2010, 22:34  |  | 

| 

|  |  
					| Pierwsze kroki |  Posty: 13
 Moje BMW: E39
 | 

| Znalazłem problem. Przejściówka była trefna. 

|  | 

| Góra |   | 

|  | 

|     | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 3 ] |  | 

| Kto przegląda forum | 

| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości | 

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach