Witam. Posiadam Nawigacje 16:9 w E39 , MK3 , i mialem mapy Navteq 2009-2010 ( Great Britain ) , wszytsko chodzilo super ( glownie chodzi mi o TMC ( Traffic Movement Control )tzn na dole nawigacji sa 3 literki TMC , ktore swiecily sie na zielono , co oznacza ze informacje o korkach itp sa aktywne. Ale sciagnalem sobie nowe mapy z chomikuj i peb'a 2010-2011 10 CD , i nie dzialaj mi TMC , te 3 literki na dole sa wyswietlane ale w kolorze szarym (lub bialym) Probowalem dwoch roznych wersji map, oraz rozne plytki i programy nagrywajace. Dodam jeszcze ze nawigacja dziala super , wszystko oprocz Tmc , probowalem wlanczac TMC , wylanczac , i nic , caly czas swieci sie na szaro , a powinno na zielono. Mam soft SW 3-1/63 , z tego co wiem to jest najnowszy do MK3. Moze ktos z szanownych forumowiczow posiada zestaw 10CD , tzn cala Europe z dzialajacym TMC , to bardzo bym prosil o linka, lub informacje co robie zle. Wyczytalem gdzies na zagranicznych forach ze mapy musza byc z aktywna opcja TMC , nie wiem czy to jest prawda. Prosze o pomoc. Dzieki i Pozdrawiam. Tomek.
|