Emcebre napisał(a):
Witam!
Szukałem odpowiedniego tematu na forum, jednak znalazłem tylko odnośniki do rozkodowanych numerów VIN. Otóż w moim aucie jest zamontowana instalacja do telefonu uniwersalnego producenta Nokii ( okablowanie, słuchawka taka plastikowa jak w telefonie domowym, głośnik po stronie pasażera i mikrofon nad lusterkiem wstecznym koło przycisku od szyberdachu) // S640A CAR TELEPHONE PREPARATION Instalacja pod montaż tel. uniwers. //. Nie jest podłączona do telefonu, więc nawet nie wiem czy działa, ale mam pytanie, czy ma ktoś wiedzę, czy mógłbym sobie podłączyć swój telefon (HTC) kupując odpowiedni adapter itp.? Z tego co mi wiadomo to cały "sterownik" tej instalacji znajduje się pod osłoną \tunelem\ okrywającą lewarek skrzyni biegów. Wymaga to więc dodatkowych zabiegów aby to uruchomić? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Obiecuję duże piwo dla osoby, która nakierowała by mnie na właściwy trop.
Pozdrawiam
Emcebre
Kolego raczej nie podlaczysz tylko nokia z tego co mi wiadomo a po co ci inna, mozesz zamowic duplikat karty wkladasz ja do samochodu i dziala tak ze jak jedziesz auto to dzwoni ci do auta a nie na kom

a jak nie jedziesz to normalnie ci smiga na kom , moj znajomy tak ma