Witam zamontowałem już dvd ale zaczne od początku;
najpierw chciałem podłączyć dvd ale niestety nie miałem tunera tv bez którego nie da się nic podpiąć pod navi,ale poczytałem sporo na ten temat i zamiast kupować tuner za ok 1300zł i ciągnąć kable(200zł) do navi udało mi się znaleźć gościa co sprzedał mi interfejs który wpina się w kostki,nic nie trzeba przerabiać i lutować,wszysto ładnie pasuje ale trzeba troche pogłówkować
to mniej więcej ten interfejs
http://shop.conexx-video.de/artikel_id_ ... ks-TV.htmlkosztował mnie 900zł i można pod niego podpiąć kamere cofanie która włącza się przy wrzuceniu wstecznego biegu
Kupiłem odtwarzacz dvd naviheaven z wbudowanym tunerem tv i anteną za ok 300zł
filmy bardzo ładnie czyta i obraz na navi jest wyraźny,do tunera nie zdążyłem podpiąć anteny więc nie wiem jak chodzi TV i czy dobrze odbiera kanały,jedynym minusem jest ze do ustawień dvd trzeba używać pilota i kabel czujką jest troche krótki i muszę go przedłużyć zeby sięgnąc do kokpitu.Istnieje możliwość regulacji przez navi ale nie bardzo wiem jak to zrobić i narazie zostane przy pilocie
Dvd zamontowałem zaraz za zmieniarką cd,w pudełku jest kilka blaszek to można pokombinować z montarzem

fotka w trakcie montarzu bięc troche bałagan,nazbierało się tam sporko kabli bo mam jeszcze wypuszczone przewody z org. wzmacniacza na wzmacniacz do subofera i przy interfejsie też jest sporo okablowania to trzeba dobrze upychać
I tak po 2 mies czytania ,szukania sprzętu i kilku godzin spędzonych w garażu mam DVD
pozdro