Witam Serdecznie.
Kupilem ostatnio BMW 328i Cabrio rok 1997, jednak dostalem tylko jeden kluczyk + pilot do alarmu + imobilajzer.
Jednak pilot troche rozwalony , nie bylo baterii i klawiszy. Kupilem baterie wymienilem , i wyglada jakby dziala ( dioda na nim swieci kiedy wciskam klawisz ) Kluczyk mam tylko z latarka.
Problem jednak jest taki, ze za kazdym razem jak otwieram drzwi lub bagaznik albo klape to wlanczaja sie migacze i przez okolo 10 sekund migaja , syrena chyba jest wylanczona bo nic nie wyje. Mam diode obok ASC ( obok dzwigni biegow ) mruga jest tez druga lapka z imobilajezra. Na szybie jest naklejka BMW ALARM, i pilot jest tez orginalny taki prostokatny z zagietym rogiem i logiem BMW, sa tez dwa czujniki ruchu ale one nie reaguja na ruch.Ciekawe jest to ze nawet jak mam zapalony silnik i jesli otworze drzwi to znow migaja migacze , na szczescie nic sie nie blokuje, choc dwa razy rano nie moglem odpalic samochodu , pozamykalem drzwi i sprobowalem ponownie po 5 min i bylo ok. Wyglada mi to na to ze pilot sie rozprogramowal i moze ktos wie czy jest taka mozliwosc zeby go samemu zaprogramowac. Bardzo prosilbym o pomoc. Dziekuje.
|