Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
areslawE36
|
Tytuł: [E36] Problem z radiem, cisza w głośnikach. Napisane: 28 września 2010, 22:07 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam, nie wiem szukałem na forum nie trafiłem na cokolwiek co by mi pomogło. Posiadam e36 328i kabrio z 6 oryginalnymi głośnikami. Do niedawna używałem radia ALPINE xd-100 costam. Wszystko działa super. Niestety muszę sprzedać autko i chciałem zostawić sobie radio. Zakupiłem więc Pioneer Deh 1800r podpiąłem i cisza. Radio działa w głośnikach cisza. Postanowiłem więc podpiąć je w innym aucie- i działa bez problemu. Mam te same kości co w tym drugim aucie. ALPINE działa bez problemu, Pioneer działa ale nic nie słychać. Dostałem więc inne radio od znajomego żeby je sprawdzić tym razem Kenwood KDC-3024. I to samo- u mnie cisza, w innym aucie działa. Ktoś mi podpowiedział że BMW ma jakąś blokadę (można wytłumaczyć dlaczego ALPINE działa a reszta nie). Czy wiecie coś o tym? Jak to obejść? Zarówno moje moje kable są dobre jak i kości. Co zrobić? pozdrawiam i dziękuję za radę
|
|
Góra |
|
 |
areslawE36
|
Tytuł: Re: [E36] Problem z radiem, cisza w głośnikach. Napisane: 29 września 2010, 14:58 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
hej nikt mi nie moze pomoc? dodam to ze nie sa to glosniki bo jak podpinam spowrotem ALPINE to wszystko dziala idealnie!! Pomozcie bo nie mam pojecia co zrobic! nie mam tez wzmacniacza
|
|
Góra |
|
 |
Szczurek1986
|
Tytuł: Re: [E36] Problem z radiem, cisza w głośnikach. Napisane: 29 września 2010, 21:07 |
|
 |
Uzależniony od forum :) |
 |
Wiek: 38 Posty: 23155 Lokalizacja: Łódź Moje BMW: E36&E46&F30 Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
|
A jaki widzisz problem w tym aby sprzedać auto po prostu bez radia ?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|