Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
misial23
|
Tytuł: [e34] subwoofer prosze o pomoc Napisane: 28 września 2010, 23:56 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam. chciałbym w e34 sedan jakiś dobry bass i widziałem zdjęcie gdzie głośnik ze skrzyni wystawał do podłokietnika tylnego. I teraz chciałbym prosić o jakieś fotki i porady jak zrobić coś takiego .
|
|
Góra |
|
 |
Szczurek1986
|
Tytuł: Re: e34 subwoofer prosze o pomoc Napisane: 29 września 2010, 06:40 |
|
 |
Uzależniony od forum :) |
 |
Wiek: 38 Posty: 23155 Lokalizacja: Łódź Moje BMW: E36&E46&F30 Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
|
Jest to rozwiązanie na pewno fajne bo jest się ciężko przedostać z basem do wewnątrz kabiny. Montaż sam w sobie nie jest trudny, chcesz sam głośnik przykręcić w to miejsce czy razem z obudową ?
|
|
Góra |
|
 |
misial23
|
Tytuł: Re: e34 subwoofer prosze o pomoc Napisane: 29 września 2010, 11:10 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Właśnie z tego co udało mi się znaleźć w internecie jest to chyba najlepsze możliwe rozwiązanie na bass w tym samochodzie, nawet profesjonalne firmy car audio montują w ten sposób w tym modelu subwoofer. Ja chciałbym go zamontować w skrzyni tylko chciałbym zobaczyć więcej zdjęć podglądowych bo w sumie na razie udało mi się zobaczyć tylko jedno, no i mam nadzieje ze ktoś jeszcze coś podpowie co do zamontowania głośnika właśnie w ten sposób.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|