Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
djsully99
|
Tytuł: [e36] potrzebna pomoc z alarmem Napisane: 26 października 2010, 11:38 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
Witam Panowie mam mega problem z którym walcze juz napraaaaaaaaaaawde długo. w moim aucie jest zainstalowany fabryczny alarm i to jest moja bolączka Alarm sam sie wlacza. czytałem juz wszystko co mozliwe na ten temat ale nie znalazlem jakies konkretnej podpowiedzi. W momencie zamykania autka wsio gra normalnie centralny zamyka jednakze po jakies 2-3 minutach juz awaryjki mrugaja(syrenki nie było od początku) mysle ze problem tkwi gdzies w krancowkach w drzwiach jednakze jak to zdiagnozowac która to jest. Na wszelki wypadek wypialem tez kostke spod maski .Problem jest bardzo uciazliwy gdyz jesli chce zostawic auto wyciagam bezpiecznik od awaryjek jednakze to nie jest rozwiazanie problemu. Prosze o jakies wskazówki. Próbowalem w garazu juz po ciemku obserwowac czy czasami w momencie zalaczenia alarmu nie odpala sie oswietlenie kabiny ale niestety nie wlacza sie. Czy gdzies przy ryglowaniu sa jeszcze jakies czujniki???? jeszcze jedna rzecz jaka zauwazylem to rygiel przedni od pasazera strony rygluje sie jakby o pol sekundy pozniej niz pozostałe. Czy tam szukac przyczyny. Panowie Bardzo prosze o pomoc gdyz trwa juz to baaaaaaaaaaardzo dlugo i doprowadza mnie do szału. Dzięki z góry
|
Góra |
|
 |
pawelp
|
Tytuł: Re: [e36] potrzebna pomoc z alarmem Napisane: 15 lutego 2011, 18:28 |
|
 |
Zacna persona forum |
Wiek: 41 Posty: 1052 Moje BMW: X5 Kod silnika: Było m43m50m52n62
|
tez to mialem ...oryginal wywalilem i wstawilem inny alarm komplet immo central plus alarm i inne pierdoly i gra bez zarzutu...
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|