Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
matesbd
|
Tytuł: [e46] nie działa radio i inne - pomoc w diagnozie Napisane: 19 listopada 2010, 16:02 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam wszystkich.Prosilbym o pomoc w sprawie mojej bmki..Otóz dzisiaj rano po odpaleniu auta zauwazylem ze nie dziala mi radio(nie włącza sie) swiatła awaryjne i kierunki nie wydaja dzwieku i nie ma ich sygnalizjacji na wyswietlaczu.Równiez wyswietllacz opowiedzialny za pokazywnie czy drzwi sa zamkniete wariuje gdyz nie pokazuje prawidłowo..Wczesniej nie mialem zadnych problemów z elektronika..Pojechalem z tym do elektronika sprawdzilismy bezpieczniki lecz wszystki były ok..Wiec chcial podpiac pod komputer ale nic z tego wyswietlilo sie ze nie mozna sie podpiac,jedynie w ustawienia silnika.pozostale opcje czyli deska rodzielcza abs itp nie byly dosstepne wyskoczył błąd.
Prosze o jakas odpowiedz i fachową rade..
|
|
Góra |
|
 |
marcin1341
|
Tytuł: Re: [e-46] Diagnoza Napisane: 19 listopada 2010, 16:27 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Posty: 2555 Lokalizacja: Warszawa (Wola) Moje BMW: E46 328i Kod silnika: M52
|
|
Góra |
|
 |
matesbd
|
Tytuł: Re: [e-46] Diagnoza Napisane: 19 listopada 2010, 16:52 |
|
 |
|
mechanik podpiał sie pod okragle złącze tyle ze to nic nie dalo nie chcialo sie połączyc z kompem.wywalało jakis bląd.mechanik stwierdził ze cos jest upalone.Teraz pozostaje pytanie co to jest.
|
|
Góra |
|
 |
marcin1341
|
Tytuł: Re: [e-46] Diagnoza Napisane: 21 listopada 2010, 12:10 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Posty: 2555 Lokalizacja: Warszawa (Wola) Moje BMW: E46 328i Kod silnika: M52
|
Zacznijmy od tego jaki miał komputer... Jeżeli uniwersalny czyt. podpina większość aut to może i był jakiś problem z jego sprzętem. Najlepiej, żeby ktoś Ci to podpioł inpą albo disem... popytaj z forum możę ktoś z okolicy ma fejsa
Góra |
|
 |
matesbd
|
Tytuł: Re: [e46] nie działa radio i inne - pomoc w diagnozie Napisane: 22 listopada 2010, 20:11 |
|
 |
|
prawdopodobnie padl moduł komfortu.od wczoraj wymienione dolegliwosci znikneły,na chwile zeby po jakims czasie powrocic.i nie wiem czy teraz bede zmuszony do wymiany modułu czy istnieje inny sposób zeby to zrobic
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|