Witam, przedstawiam propozycję zabudowy dla wersji Touring, subwoofer wykonałem tylko dlatego że dostałem głośnik 30cm od kolegi, któremu zbudowałem skrzynie dla CP Predator. Koszt wykonania: frez palcowy- 10zł, 2m2 płyty mdf około 30zł, klej 8zł, resztę materiałów miałem. Obudowa jest wykonana w całości z płyty mdf tak aby wpasowała się w tą fabryczną wytłoczkę. Priorytetem było jak najmniej przeróbek, wszystko miało wyglądać jak fabryczne i nie zajmować miejsca, koło zapasowe oczywiście znajduje się na swoim miejscu.
Ku mojemu zaskoczeniu sub gra przyjemnie jak na tak niską jakość zastosowanego przetwornika.
Napędza go stary już wzmacniacz Rockford Fosgate punch, który miał zostać zainstalowany w miejsce gdzie fabrycznie montuje się zmieniarkę w e46, i tu pojawił się problem, nie wiem jak go zamocować, w tej chwili leży obłożony materiałem i czeka aż wpadnę na jakiś pomysł
Poniżej fotki jak to wygląda (niestety nie mam zdjęć z procesu produkcji, jak nadaży się okazja i będę zmuszony go rozkręcać postaram się o jakieś zdjęcia prezentujące wnętrze)