Więc tak, od tygodnia posiadam ten samochód, BMW E46 2002r.
Radio: BMW MULTI INFO PHILIPS 22DC709/23E + czytnik do nawigacji mk3
Wiem, że radio wyłączało się poprzedniemu właścicielowi, po prostu gasł ekran, no ale, że nie było to częste to i tak wziąłem ten samochód, przez tydzień ani razu się nie wyłączyło, jednak 2 dni temu ciach i przestało wyświetlać, wkładam kluczyk przekręcam i nic, nawet nie mignie, sprawdziłem bezpieczniki ale wszystkie ok. Wczoraj przy około 160 km/h, radio włączyło się na jakąś minutkę ale po minucie wyłączyło się przy do hamowaniu, nie wiem czy ma to jakieś znaczenie:/ włączyło się również dzisiaj z rana przy trzaśnięciu drzwiami, ale również nie pograło długo. Zdecydowałem się oddać do elektronika, ale nie potrafił tego zrobić, powiedział że wszystkie luty wyglądają ok, ale bez schematu radia nic nie zrobi,podobno szukał w necie ale nic nie znalazł. Podłączyliśmy radio, dalej nie działa, jednak przy przekręceniu kluczyka można zauważyć, że na kilka sekund włącza się ekran(widać menu) jednak bez podświetlenia, przy wyciąganiu kluczyka dzieje się to samo.
Więc moja prośba, to pomocy! Co to może być? Gdzie znajdę jakieś schematy tego radia? Z góry dzięki za pomoc.
|