Witam. Na wstępie dodam, że nie bardzo wiem gdzie umieścić swój post gdyż zakładka "Warsztaty znane i poszukiwane" jest dla mnie niedostępna i nie mogę dodać tam postu. Otóż już tłumaczę co mam na celu. Posiadam BMW E36 coupe M52B20 z 96r. Ogólnie silniczek, skrzynia, most pracuje bardzo ładnie i w tej kwestii autko bardzo ładnie się sprawuje, hamulce, tarcze, oleje wymieniane na czas. Wyposażenie również mi odpowiada, jest klima, skóra grzana, tempomat, abs, asc i takie tam.... Problemem jest "czas" który to coraz bardziej nadgryza blacharkę auta, mam tu na myśli również wszelkiego rodzaju przewody, spód auta, może podłogę chociaż tu nie jestem pewien. Poszukuję człowieka, warsztatu (ów), który "rozbierze" auto do ram, ogarnie to co jest do ogarnięcia w kwestii blacharki ( spawanie, wycinanie, konserwowanie, malowanie, wymiana przewodów i tego co trzeba być może coś z elektryką), a następnie je złoży na cacy

Powiedzmy, że na chwilę obecną dysponuję 7-8 tys zł na ten jakże szczytny cel, nie wiem czy to wystarczy ale działam.... Może ktoś słyszał, zna bądź wie gdzie znajdę taki warsztat bądź grupę ludzi mogących "pomóc"?
Pozdrawiam.