ded napisał(a):
Po nicku wnioskuję, że jesteś w moim wieku ale jak czytam to co napisałeś to mam wrażenie, że to Twoje pierwsze auto i pierwsze zarobione pieniądze... Domyślam się, że nie jest ich zbyt dużo, skoro skórzane fotele wchodzą w grę, ale tylko te z najtańszych. Reszta kasy pójdzie na światełka.
Nie napisałeś jakie masz auto i ile tej kasy chcesz rozdysponować. Uniwersalny sposób na zwiększenie mocy czy doposażenie auta to sprzedać stare i kupić inne, mocniejsze i dopasione. Jak na mody zamierzasz wydać 3 tyś to ja bym wolał tą kasę przeznaczyć na zupełnie inny cel. O ile skórę jeszcze mogę zrozumieć (sam szukałem ze skórą, ale jak bym kupił bez na pewno bym nie dokładał) ale za tyle co chcesz przeznaczyć dostaniesz wycierucha- fajne to nie będzie. Jak chcesz żeby ktoś zauważył zmiany w aucie to kup ładne ori fele. 17tki Alpiny super wyglądają, podobnie BBSy i m-kontury i klika innych. Tylko bierz poprawkę na cenę opony.
E46 99r. a co do kasy, ok 6tysi.
Co do auta, bmw tak. Do tej pory jeździłem niezawodnym Peugeotem 88r

Stąd te pytania odnośnie bmw, bo zwyczajnie nie mam pojęcia co się bardziej opłaca. Wole zapytać ludzi którzy mają pojęcie, niż palnąć jakąś głupote. pozdro
Co na temat tych reflektorów?
http://allegro.pl/lampy-reflektory-bmw- ... 53219.html