BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 maja 2025, 00:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lutego 2008, 20:49 
Pierwsze kroki

polecam firma trotek z warszawy ;) ja tam jestem czestym gosciem naprawde robią cuda;) oby w srode bylo nastepne cudo mam 2 male wgniotki na blotnikach tylnich prawie niewidoczne ale mnie raża;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 lutego 2008, 22:48 
Pierwsze kroki

kurde za puźno przeczytalem to co napisales dzikus..ale powiem wam ze mam jedną firme w wawie ojciec i syn robią takie wózku ze w głowce sie miesza jeżdzą po gradobiciach szczególnie niemcy jak się ładnie poprosi to zrobią prywatnie przeważnie robią serwisy .... nieme fotek ale na mojej coupecie na tylnich błotnichach mialem wgniotki takie jak by ktos drzwiami uderzyl zdarza sie na parginakch jak stare rury wysiadaja z samochodu to jak uderzą to mało farba nie odskoczy..:) o 12 mialem zly humor z powodu tego ale za 2 godzinki nie było śladu..jelsi ktos chce skozystac namiar podam na prv.:)

...nie klnij, i daj namiar na PW na ta firmę.. ;)

Ostatnio edytowano 24 lutego 2008, 21:39 przez Luk320coupe, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 3 września 2009, 12:54 
Pierwsze kroki

Witam, ja wgniotki naprawiałem w firmie SMARTplus w Poznaniu, jednak z tego, co wiem, firma mam też oddziały w Warszawie i gdzieś na Podkarpaciu, oprócz wgnieceń naprawiają jeszcze sporo innych drobnych, aczkolwiek drażniących uszkodzeń. Polecam lekturę ich strony internetowej www.s-plus.pl

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1