Witam. Ostatnio mialem niemiłą sytuacje, wyprzedzałem samochód a z bocznej drogi wypadła mi młoda dziewczyna z kilku miesiecznym prawkiem i wjechała mi prosto w bok..
przedni błotnik lekko wgięty(wymiana), drzwi do wymiany i najgorsze- błotnik tył. Jak na zdj niżej. Mam nadzieje, że zdążyłem uciec ( depnąłem w podłoge i odbiłem w prawo ale nie jestem pewien czy nie ruszyła koła, niby na lewarku żadnych luzów nie ma )
Powód założenia postu to czy ruszyła tylko zewnętrzne poszycie czy pod spodem są jakieś blachy jeszcze ( bo wiem, że w cabrio dość dużo jej napakowali wszędzie i wiele warstw

)
Jaka będzie mniej więcej cena za wycięcię tego i wstawienie w taki sposób aby szpachlę ograniczyć naprawde do minimum ( najlepiej 0 ), żeby to było na lata, pytam o same koszty wymiany bez malowania i bez części, nie chce tego klepać.
Ps. jakie są koszta pomalowania całego samochodu ? chciałbym doskładać i od razu całe już pomalować, ale wszystko zależy od tego jak rozwiąże sprawe z ubezpieczalnią, narazie czekam na wycene.