Adam_94 napisał(a):
W sumie chętnie przygarnąłbym takie coś ale trochę drogie

tego się spodziewałem i dlatego 3 lata temu podjąłem go za dobre pieniądze... tańsze już raczej nie będą coraz mniej ich bo większosć skończyła żywot na torach driftowych
Wojt4S90 napisał(a):
do czego tak naprawdę służy auto?
Sam nie wiem po co mi ten samochód. Większosć czasu stoi w garażu bo nie mam kiedy nim jeździć. Na codzień jest zbyt wk#@$^$#cy

... miałem uprawiać laprace'y ale wszystko było "nie gotowe" włacznie z pozycja za kierownicą... heh dalej nie jest gotowe... brakuje odpowiedniego chłodzenia. Nie to żeby się przegrzewał ale chłodnica oleju oraz większa miska z grodziami to absolutny "must have". Przydałby się jakiś betonowy gwint i trochę poliuretanów/uniballi w zawiasie.
Siwy5172 napisał(a):
Jakieś plany co do mocy? Będzie 4 lub 5 z przodu?
4 z przodu nie będzie, bo nie chcę mieć luźno pasowanego motoru. Muszę zmienić pompę paliwa (bo jeszcze seryjna) na wydajniejszą i zobaczyć co się dzieje na 1,3 bara

bo powyżej bara jak próbowaliśmy stroić to paliwa brakowało ... jedno jest pewne - zapłonów bardziej już przyspieszyć się nie da

. Jest wprawdzie "know how" jak zrobić bardziej dziki setup w rozsądnej cenie ale to pieśń przyszłości.