Na wstępie chciałem uspokoić co niektórych. Nie, to nie jest mój nowy nabytek

Z braku laku postanowiłem przedstawić Wam moją byłą Meganke, którą miałem ponad 1,5 roku temu. Z racji tego, że szukałem tańszego samochodu po sprzedaży mojej e39, a dobry kolega miał na sprzedanie właśnie ten samochód w zadowalającym stanie i dobrej cenie, zdecydowałem, że na chwilę "zdradzę markę"
Kilka informacji na temat samochodu
Renault Megane Coupe* Rok: 1997
* Silnik: 1.6, 90 KM
* Klimatyzacja
* Wspomaganie Kierownicy
* Elektryczne lusterka
* Elektryczne szyby
* Radio CD, MP3 z pilotem
* Felgi aluminiowe 15 cali (kupione nowe + nowe opony)
* Felgi stalowe 15 cali (zima)
* Przyciemnione szyby w jednym odcieniu (operacja wykonana przez pierwszego właściciela z którym byłem w Niemczech po samochody. Ja wtedy kupiłem e36, 318i z 93 roku - byłem z niej zadowolony, a on właśnie ta Megankę. Jak dobrze pamiętam do za 2100E, a było to ok. 3-4 lata temu)
* Instalacja LPG II generacji (przy tamtych cenach LPG, 13-14 zł. / 100 km. na trasie) , założona także przez kolegę
A teraz kilka zdjęć...

Samochód był w moim posiadaniu ponad 1,5 roku temu. Teraz na pewno kilka rzeczy było by inaczej ale ogólnie nie to jest teraz najważniejsze, a to co było wtedy. Od siebie dodam, że bardzo przyjemnie, bezawaryjnie i ekonomicznie mi się nim jeździło. Mimo tego, że miał tylko 90 KM, a do tego instalacja LGP i to tylko II generacji to nie było źle

Bardzo proszę o rzetelne i kulturalne oceny. Jakie by one nie były, pozytywne oraz negatywne bo i takie zapewne się trafią
Pozdrawiam
binta