Siemka.
Znowu po długiej przerwie aktualizacja informacji
Zaszło kilka zmian w projekcie, ale ze względu na stan zdrowia nie szalałem z tym. W planie była zmiana felg na coś innego, ale postanowiłem jeszcze "sezon" się na nich poturlać. Ku mojemu zdziwieniu, kolega postanowił skopiować mój styl i swoje felgi pomalował z tym samym efektem

(co za brak kreatywności). Więc pojechałem i dobrałem taką farbę i taki odcień, którego raczej nie da się już skopiować. Felgi wyczyszczone, opony zdjęte i jazda z tematem. Poszedłem o krok dalej. Opony z przodu 225 zostały naciągnięte na tył, a na przód kupiłem 215. Były lekkie problemu, ale się udało

Żeby było niżej i szerzej zrobiliśmy sobie maszynkę do rolowania (lewarek bmw i rolka od paleciaka). Wymiana klocków hamulcowych i lekka regeneracja tylnych tarcz. Wymiana wszystkich rolek i napinaczy wraz z paskami. No ogólnie serwis coroczny. Lampy z BH wydawały mi się za "jasne", więc je jeszcze przyciemniłem. W tym roku chciałem też pójść trochę grubiej z tematem i padło na zakup m pakietu zewnętrznego (prócz chwilowo progów). Tylny kupiłem kompletny z belką bez listw w bdb stanie pod kolor. Przedni natomiast był "golasem". Halogeny kupiłem od kolego z forum (w jednym było szkło zbite więc zakupiłem obydwa nowe szkła i je wymieniłem) i takim oto sposobem miałem dwa ori halogeny za 90zł

Dokupiłem w ASO listwy, kratki, adaptery, spinki, pomalowałem kolor i według swojego nowego stylu

Tygodnie spędzone o kulach i na kolanach opłaciły się. Wpadła też naklejka z mottem z mojego profilu

Po wszystkich modernizacjach auto trafiło w ręce kolegi zajmującego się autodetailingiem. Po 4h wyjechało jak z salonu

Z kolegami postanowiliśmy stworzyć grupę pasjonatów BMW w naszym mieście. Na razie na FB, ale kto wie

Jest nas na razie 7-dmiu, ale zawsze to coś. Nawet dorobiliśmy się naklejek na szyby z nazwą naszej grupy. Chyba to wszystko.... chyba
P.S Fot robione na zlocie w strefie Show&Shine