grim_reaper napisał(a):
Co mi sie BARDZO podoba- kombinacja silnika + skrzyni oraz kolor tapicerki
Co mi sie nie podoba- razi mnie mnogosc niescisłosci w tym aucie... dla laika moze i jest fajnie , ale jak ktos ma pojecie w czym rzecz to juz nie jest tak fajnie. Przerobka na FL- lampy z ringami + listwy polakierowane ale znow zderzak przedni przed FL, grill przed FL , lusterka //M , felgi a'la M5 ale jednak widac,ze to podróba, ramki chromowane zegarów jak po FL ale kiera przed FL ... no i czemu masz na radiu przyciski do sterowania telefonem , mimo,ze w kierownicy owych guziczkow brak , podobnie jak w podłokietniku telefonu ? Domniemam ,ze radio było dołozone .
Podsumowując- byłoby lepiej bez tych przerobek na pewno. Jak dla mnie za duzy misz-masz w tym aucie.
Pozdro
Auto takie już kupiłem, sam nic nie zmieniałem.. Powoli zabiorę się za zawieche itd.. tak jak pisałem wcześniej w tym momencie delikatnie poprawiam audio, z czasem przyjdą pozostałe innowacje..

Co do zderzaków to trzeba będzie chyba zmienić.. w garażu leży wydech od M5 który dostałem razem z autem od poprzedniego właściciela..

rybik napisał(a):
auto ładne, ale sesja nieciekawa. zrób fajne zdjęcia w terenie....
Zdjęcia będą, ładny weekend się szykuję, to myślę, że sesyjkę się jakąś zrobi porządniejszą..
Dzięki wszystkim za uwagi i komentarze
pozdro serdeczne