Witam wszystkich,
na początku dzięki za wszystkie opinie te pozytywne jak i niepochlebne (np.: rzeźnik

)
myślałem, że się obejdzie bez wyjaśnień z mojej strony, ale jednak muszę zainterweniować i bronić moich koncepcji dot. auta.
ZDERZAKI
- prosta sprawa: po prostu nie podobają mi się zderzaki sprzed FL; dlatego założyłem na przód i tył zderzaki po FL (plus halogeny) – być może należałoby też zmienić błotniki z lampami (póki co nie zamierzam)
KIERA
- z taka już kupiłem auto, być może nie wygląda rewelacyjnie dla obserwatora z zewnątrz (i tu się z Wami zgodzę), ale wg mnie kiera jest tylko dla kierowcy i powinna być jemu przyjazna – ta b. fajnie leży w dłoni

(ergonomia to podstawa) – miałem okazje powozić e46 z początków produkcji to niestety tamte „kółko” to porażka (subiektywna ocena);
niestety poprzedni właściciel nie dbał o auto i po 3 miesiącach mojej przygody z tym egzemplarzem musiałem wymienić oba katy (1. mina; koszty – nie musze mówić); uważam, że zdecydowanie ważniejsza była mechanika samochodu niż kiera dlatego wtedy kasę władowałem w katalizatory – jeżeli chodzi o wygląd to kiera od m3 e46 najbardziej daje radę (może kiedyś…)
KAROSERIA i ELEKTRYKA
- co do innego koloru lakieru –jak widzisz kolego
rybik foty były robione w miejscach półcienia - być może tak to wygląda na fotkach, ale zapewniam ze kolor na całym aucie jest taki sam
- co do airbagu – uszkodzona mata pasażera – częsty przypadek - oczywiście niebawem „to” zniknie z tablicy rozdzielczej
lolejko - ringi to najzwyklejsze ccfl-ki niebieskie (nick na allegro „car-art”)
Bobby_Valentino - niestety trzyma

, rzeźnik – dobre!!
Myślę że się trochę wybieliłem, ale każdy może mieć własne zdanie, które oczywiście szanuje
P.S.: oczywiście dzięki za te miłe komenty ofkorz (budujące

)
pozdrawiam