Widze, że najarany jesteś na tą e36 i naprawdę chciałbym Ci napisać, że jest dobrze, ale nie jest...
Spójrzmy prawdzie w oczy, bardzo prosta opcja, kiepski stan (mówie ze zdjęć). Fakamady z tego nie będzie. Teraz albo wrócisz do serii i coś z niego będzie, albo pójdziesz w strone tuningu.
Z tego co widze na zdjęciach zaczynasz iść w złą stronę.
Pierwsza sprawa pokrowce na siedzenia, żeby jeszcze jakieś nie rzucające w oczy były, to u Ciebie są niebieskie. Od razu do wywalenia. Zaraz po przeczytaniu tego postu. Pewnie masz siedzenia poprzedzierane, więc albo robisz na tip top i dajesz do obszycia, bądź kupujesz siedzenia, albo będzie bardzo źle.
Dwa pierdoła, ale już się rzuca w oczy - gałka zmiany biegów. Popatrz na środek auta, popatrz na gałke, a teraz wymień mi jedną ceche wspólną/łączącą. Ja takej zaleźć nie mogę. Zupełnie do niczego nie pasuje. Kup oryginał, tylko broń Boże nie mpakietowy. Zwykła oryginalną gałke.
Radio - podobnie jak gałka. Każde czarne radio z czerwonym/burszytynowym podświetleniem jakoś współgra, srebrne po prostu nie pasuje.
Jedziemy dalej - aludekle. Ja jestem przeciwnikiem takich zabiegów, ale jakbyś miał oryginalne z palety BMW, to by jeszcze jako tako wyglądało, te są..... nieładne
Zderzaki, progi KONIECZNIE lakiernik, to powinna być druga zmiana u Ciebie (po pokrowcach). Zdaje się, że kolega Czarny ma u siebie w galerii zdjęcie przed i po malowaniu. Jest ogromna przepaść.
Przeleciałem posty i doczytałem się, że ona ma 155K km przebiegu
Niewątpliwie kiedyś taki przebieg miała, ale od tamtej pory upłynęło dużo wody w wiśle.
Przebiegiem się nie sugeruj, patrz na stan. Ja kupując swoją miałem 106K km.
Nigdy ta informacja nie była dla mnie wykładnikiem czegokolwiek, zwłaszcza ceny.
BTW widze dalej, że bez piwa pomalowanie nerek się nie obeszło
Widzisz czarna nerka to domena już zrobionych aut, którym dodaje to smaczku.
Tutaj troche na wyrost, ale ok chciałeś masz.
Proponuje Ci odpalić galerie Czarnego i wzorować się. Z tego samochodu nie zrobisz fakamady, ewentualne próby będą wyglądać śmiesznie.