Apollon napisał(a):
Stary czy Ty naprawdę nie masz nic innego do roboty niż wieczne krytykowanie wszystkich i wszystkiego??
Którego tematu nie otworzę to Twoje posty wyglądają tak jak by pisał je człowiek któremu na tym świecie już nic nie pozostało i absolutnie nic go nie cieszy.
Piszę, co myślę, jak mi się podoba, to piszę, że fajnie, jak nie, to nie, a jak ktoś się produkuje, gada od rzeczy, to też napiszę. Nie będę cytował, wklejał, dobrze każdy wie o co chodzi.
Jak wszędzie z krytyką moje posty tylko czytasz, to pecha jakiegoś chyba masz

Apollon napisał(a):
Po drugie w tym temacie pisze się na temat samochodów więc resztę swoich mądrości zostaw dla "przyjaciółki" lub "urzekła mnie Twoja historia"
Jakby nie patrzeć, sam robisz z tej galerii temat urzekło mnie coś tam, odwołujesz się do jakichś innych moich postów i krytki heheh, podczas, gdy ja piszę o dyskusji wyżej i felgach na Twoim aucie

Apollon napisał(a):
A ustosunkowuję się do wypowiedzi kolegów, bo w przeciwieństwie do Ciebie potrafię się przyznać do błędu bo jestem tylko człowiekiem a nie taj jak Ty "Wikipedią" chodzącą...

Umiem się przyznać do błędu, ale... wtedy, kiedy go popełniam. Miło mi, że w końcu pomału dążę do statusu MEB, dziękuję za komplement

PS. Skoro na mój post odpowiedziałeś atakiem na moją osobę, ja to tylko widzę tak. Trafiłem w czuły punkt. JACKPOT
PPS. no offence, ale przeczytaj może jeszcze raz na spokojnie swoje posty z tej i poprzedniej strony, jak dalej to samo, to zostawmy wersję, że masz bardzo fajne cabrio z N62 i dymasz cały czas, a ja mam stare pordzewiałe E36 i ściska mnie z zazdrości, więc się dopierdzielam
Pozdrawiam!