Coś tam się dzieje w temacie śmietnika.
1. Wpadła blaszka pseudo jułesej

2. Zrobiłem sobie sam prezent na Święta - zawias AP 40/20 a do tego dojdą pierdoły dookoła w zawieszeniu które warto powymieniać
3. Za grosze wyrwany taki fant - używany, wymaga trochę pracy i lakierowania, ale będzie wyglądać dobrze a ja dodamy do tego -40 na przedzie to ładnie optycznie auto zjedzie w dół

+ przymiarka na aucie

4. Malowanie felg plasti dip'em nie poszło zgodnie z oczekiwaniami, wręcz przeciwnie - kasa wrzucona w błoto. Felgi do wiosny zostaną oddane do piaskowania i malowania proszkowego na kolor zbliżony do oryginalnego (czyli zwykły srebrny)
5. Jest plan na mały mod z oświetleniem tył - tak, żeby pozycje świeciły się też w klapie (jak w polifcie). Ma to swój urok i przy małej rejestracji jeszcze optycznie poszerzy auto.
6. Zamówione nowe ori klosze/plastiki oświetlenia tylnej blachy oraz ori dolna uszczelka drzwi kierowcy, bo brakuje jej.
7. Zakupiona została rozpórka przednia - stalowa bez regulacji od Staffa. Jestem z nimi w kontakcie i może uda się zrobić rozpórkę na tył.
8. Czyszczenie wnętrza. Sporo wysiłku, szczególnie przy jasnej tapicerce. Rozbiórka tunelu z telefonem nie jest prosta sprawą, ale się udało. Plastiki bardzo ładnie doczyszczone. Na drugi ogień poszły plastiki zagłówków, górne części boczków, plastiki przy fotelach. Zdjęcia słabe, bo telefon słaby. Jednak różnicę widać a takie szczegóły niby niezauważalne - ale ja to widzę i wg mnie auto odmłodniało. Choć i tak jak kiedyś upoluję środek w lepszym stanie skończy się na gruntownym czyszczeniu przez zawodowców (matygym)