ppatryk, o widzisz a niektórzy tak chwalą że bardzo fajna różnica, i trwalsze dużo itd
powiem szczeże że z ringami bo nawet jak tego spalonego naprawie to itak bida ;/ chciałbym coś zrobić bo są słabsze niż w moim starym e46 ;/
nie wiem może to przez lampy? będę je polerował to zobacze
co do opon, jesteś kolejną już osobą która mi to mówi i na 100% je kupie

ale aż dziwne że tak (no jak by nie było tanie opony) są dobre

Dawcio napisał(a):
Ale trochę było daleko i ten przebieg

Davico, szczeże? Gdzieś z 80% dużych diesli ma takie przebigi, może nawet większe albo i mniejsze, ale napewno ukryte i trzeba się z tym pogodzić.
z tym że tam niedośc że są to ukryte przebiegi, to jeszcze nie wiadomo co kiedy było robione, czy wogule było
więc tego przebiegu naprawdę się nie boje
Korci mnie chip

ale jak mu wcisne to do 90km/h mam problem z trakcją , a czasem jak załączy kickdown to i przy większych prędkosciach, więc chyba narazie odpuszcze

a na wiosne wleci nowy sofcik na ok 310-320ps

VEB o tym własnie mówie, też oglądałem dużo samochodów przed tą oglądałem, z rożnymi przebiegami i z kilkoma ludzmi co naprawiają BMW rozmawiałem
I wniosek wg. mnie jest taki że lepiej kupić auto z większym przebiegiem a pewną historią , tym bardziej w ASO. Niż niby 180kkm, a fotele wnętrze, kiera zniszone jak mop do podłogi, o silniku nie mówiąc
Zobaczymy co będzie u mnie, takie najbardziej kosztowne rzeczy w silniku mam wymienione max 1.5r. wstecz, zawieszenie jest praktycznie całe nowe. Elektryka chodzi wszystko oprócz czujnika cofania z prawej strony z tyłu. (Coś się zacina raz jest raz nie)
Będę zdawał relacje na bieżąco
pozdro
Samochodem zrobiłem już 1000km i się zakochałem
silnik jest mega elastyczny, ciągnie z każdych obrotów a przy tym jest naprawde oszczędny
A w porównaniu do e46 tooo.... yy właściwie nie ma ŻADNEGO porównania

już nie mówie o silniku bo to wiadomo, ale o samej jeździ, zawieszeniu, ciszy jaka panuje w srodku przy 160km/h...
Po prostu nie ma co porównywać, nie umując rzecz jasna w niczym e46 bo to też świetne auta i bardzo je lubie

ps. Co do przebiegu to powiem taką ciekawostke... Człowiek od którego kupowałem samochód powiedział że jako znajomy miał e60 535d z przebiegiem 1240.000kkm fakt 2x nowe turbawki, 1x nowa skrzynia plus jakies tam naprwy jak w każdym dieslu...
handlarz to kupił i odsprzedał dalej, z tym że wnętrze w tamtym już wyglądało całkiem inaczej