flex, dzięki za info , na pewno sprawdzę po kolei. W ogóle chyba jeszcze w Gdańsku trwa akcja Premium Motors i można zrobić dosyć duży przegląd auta za 49 zł więcej info w linku poniżej , ja co prawda miałem wcześniej skorzystać , ale i tak auto trafiło w odpowiednie ręce
https://www.facebook.com/17011548646220 ... =1&theaterCytuj:
W ramach przeglądu wykonujemy kontrolę: układu hamulcowego, układu przeniesienia napędu, oświetlenia, stanu opon, kontrolę zawieszenia, luzów, ewentualnych nieszczelności w układzie chłodzenia, smarowania silnika, kontrolę skrzyni biegów, kontrolę płynów eksploatacyjnych, kontrolę mostu tylnego, półosi.
kinko napisał(a):
Zdjęcia z myjni 1,5 km od mojego domu

a od mojego jakieś 700m

kinko napisał(a):
Szkoda, że nie wybrałeś sportów zamiast zwykłych foteli,
Nie żałuję

Bałem się że z rana jak będę wsiadał przy tych -10 stopniach to mi dupa odmarznie od tej skóry , ale jest ok. Narazie nie podłączam jeszcze grzania bo szukam pierdół a raczej guzików do wiązki

kinko napisał(a):
Ale nie maluj tych felg na pomarańczowo

ale ale aleeee co nie tak

?
Mam dwa pytania , zobaczcie na zdjęcie tylnej kanapy

Chodzi mi o te dziurki dwie po bokach w siedzisku ... poszukałem i okazuje się że jest to kanapa z tzw isofixem. Moja stara kanapa nie miała tego. Oczywiście zaślepki takie dostałem

Tyle że nie mam mocowania i jak je wkładam to one tak brzydko wpadają do środka , ma ktoś jakiś pomysł jak to ładnie zrobić bez tych mocować ? Coś tam napchać i po prostu docisnąć te zaślepki ? Trochę wiejsko , ale lepiej tak niż wcale.
I kolejne pytanie. Obecny fotel kierowcy przesuwa się etapami tzn, jak chcę cofnąć na maksa do tyłu to cofa mi do pewnego momentu , poźniej stop i muszę puścić nacisnąć i wtedy znowu się cofa o jakąś odległość i koniec. Pochylenie oparcia tak samo działo. Pompowanie pleców pompuje chyba na maxa za jednym razem. Nie wiem czy tak ma być ale wolę zapytać przed oddaniem starych foteli dla kolegi , bo może silniczki czy coś będą mi potrzebne