sirek napisał(a):
Mody mechaniczne na ponad 600Nm , a program średni. Zależy wszystko od niuego jak moment za szybko wstanie to bedzie dytdydydy na wale.
Podporę wymieniałeś !
Wymieniałeś

zalana wzmocnioną gumą wypalona w piecu
Nic nie wytrzyma na dłuższa metę powyżej 600 NM w e46, dwumas i tak klęknie predzej czy pózniej, jeden przypadek znam ale to za granica na jedno masie i coś tam jeszcze pogrzebane z sasha
Wiem bo kolega ma teraz 300 z hakiem i ponad 600 był spokoj z dwumasem ma takie samo rozwiazanie jak ja... dwumas już drga, i zaczynaja się objawy sypania coraz bardziej

sprzeglo ma 6 msc ?

Turbo zaczyna się podpacać zrobie hybryde podciagniemy górną granice i KM nm max do 580 wiecej nie chce

Ty za to jak na e92 bardzo bardzo lajtowy program

tam można konkretnie dowalić miałem okazje przejechac się e60 3.d 330 KM bodajrze i 720 NM

Niestety e46 tak bardzo podatne nie jest, trzeba by bylo kombinować dalej z sprzęgłem... a nikt nic mądrego nie wymyślił jeszcze, dlatego na hybrydzie do 320-330 powinno się udać dociagnać poprawić góre a nm lekko podnieśc o te 30 max żeby nie było drgań, bo auto jest do jazdy na codzień

zależalo mi na płaskim momencie wczesniej miałem program na sporo więcej albo robiło się załamanie...