Witam po krotkiej przerwie
niestety zostalem 'podymany' przez panow z niemcowni , po 5 tygodniach czekania na paczke zadzwonili i powiedzieli ze niestety nie maja weiteca w takim zestawieniu jaki u nich 'kupilem' .... tragedia, debile ...
Przez to mam maly klopot bo musze znalezc jakies dobre sprezynki na allegro no i sie czaje i szukam ale narazie jeszcze nic nie wyhaczylem. Jakby ktos mial jakis namiar na cos dobrego do e30 prosze o kontakt. Amory bilstein b8 zamawiam dzis na przod w poniedzialek zamawiam tył no no i to powoli bedzie koniec prac nad projektem - mam nadzieje .
Co zostalo do zrobienia , tak na szybko pisze troche :
kubełki , wstawic rozporki bo juz mam ale z tym poczkeam na zawieche , no i hydrauliczny reczny i wentylowane tarcze na przod (tez mam ale poczekam na zawieche z tym), visko (tez mam ale tam trzeba zrobic mala rzezbe ale juz neidlugo bedzie zrobione),
no i jeszcze nie wstawilem wspomy ale czesci mam wszystkie juz u siebie wiec luzik.
Dzis jade wrzucic oponki na te fele co mam z przodu tylko ze na tylnia os, zobaczymy jak to bedzie sie prezentowac w calosci. Cakne foto i wam pokaze ale to jutro.
Poki co mam filmik z PIERWSZEJ PROBY wiec prosze nie komentowac umiejetnosci tylko ewentualnie moc i to czy maszyna daje rade
http://pl.youtube.com/watch?v=n8IBA6zVLNs
No i tak zachwouje sie to wszyskto na zawieszeniu od 1.8 ... nie za ciekawie dlatego narazie jezdzic bokiem nie ma co i nie bede tego robil do czasu zrobienia zawiechy[/b]
[ Dodano: 13 Listopad 2008, 11:30 ]No i jeszcze trzy fotki co by nie bylo :