Emcebre napisał(a):
Mogłoby mieć więcej mocy? To czym kolega jeździł wcześniej?
Jeździłem znacznie słabszymi autami ale lubię szybie samochody.Szczerze mówiąc chyba nigdy nie powiem że mi wystarczy koników:)
rybik napisał(a):
nixon111 napisał(a):
Dzięki wielkie Rybik!!!
Cała przyjemność po mojej stronie

myślę że wyjazd się podobał?

.
Wyjazd Rybik uważam że bardzo udany.Wszystko poszło sprawnie i szybko.Bałem się że nie podołam trasy nawet siedząc obok:)Ty jesteś już zaprawiony a dla mnie taka trasa na szybko była pierwszą w życiu.Tak czy inaczej wszystko dobrze się udało.Wielkie dzięki.
kriskros napisał(a):
Jak dla mnie super,ale kola mi nie pasują i tak jak jeden z przedmówców relingi muszą być założone bo za plaskato wygląda!
Powiem Ci że koła na żywo naprawdę dobrze wyglądają.Strasznie mi się podobają i jestem zaskoczony komfortem na takim niskim profilu.Dużo jednak jeżdżę i wiem że na wyższej oponie zawsze będzie jeszcze lepiej.
Świder napisał(a):
bardzo ładny turas, te felgi super pasują do e46 ! niezły wypas w środku !

Dzięki wielkie.Tak jak napisałem dla mnie również felgi wyglądają bardzo dobrze.
yogi7456 napisał(a):
nie znam sie za specjalnie na E46,wiec moze moje pytanie bedzie glupie ale jednak je zadam bo jestem ciekawy

gdzie ona ma jakis odtwarzacz CD albo cos takiego?no bo rozumiem ze radio jest w tej navi (bo sa na niej przyciski AM/FM)tzn tak mi sie tylko wydaje

a moze tez sie myle?jak tak to mnie poprawcie
za wyswietlaczem niestety jest wejscie na kasete.w bagazniku wyjscie na zmieniarke.
MaTiMa napisał(a):
yogi7456, pewno podobnie jak i u mnie, w agażniku jest zmieniarka CD
Wnętrze bez WAD

choć wole chyba gładkie skóry, bez tego wzorku

to ze skora nie jest gladka naprawde robi robote.musialbys zobaczyc na zywo.
adamex napisał(a):
NIXON respect-bryczka pierwsza klasa

życze miłego i bezawaryjnego użytkowania.
P.s drogie takie cacko?

Wiesz powiem tylko tyle ze drogie to mamy oplaty w naszym chorym panstwie.Nie powinno byc zadnej akcyzy a tym bardziej ponad 18procent.Jestesmy w UE wiec powinienem maksymalnie przetlumaczyc dokumenty i przerejestrowac samochod.
MaTiMa napisał(a):
nixon111 napisał(a):
Nie wiem tez czy nie zmienie kol na 17cali.
Jeżeli podejmiesz taką decyzję - proponuję oryginalne 17` z M-Pakietu (początkowo miałem takie w 325Ci, obecnie możesz zobaczyć w galeri Przemoo).
wlasnie o tych felgach mysle.chcialbym jednak zeby byly w kolorze czarnym.wiem ze jest tu wiecej przeciwnikow czarnych felg niz zwolennikow ale zawsze marzylo mi sie takie zestawienie.
moze macie jeszcze jakies inne propozycje ladnych kol w rozm. 17cali?