serfer napisał(a):
no ja w ogóle nie mam niestety tunera tv do mojej navi i szukałem takiego z dvb-t ale
to jakieś chore koszty wychodzą
tuner 1000zł wiązka kabli parę ładnych stówek również
wychodzi wszystko ładny koszt
to można teraz sobie za to kupić nieźle spory tv do domu

ale w domu mam zwykła antene siatkową a nawet i testowałem bez anteny na samym kablu
i te programy cyfrowe odbierają analogowe nie a cyfrowe tak

i to jest fajne bo cyfrowy albo odbiera i jest cudowny obraz albo po prostu nie odbiera czyli nie ma jakiś przejść że kasza albo nieostry obraz
Jak 1000zł to jeszcze nie tak źle. Jakby były jakieś ciekawe stacje to można by pomyśleć bo póki co głupieję w korkach oglądająch Rozmowy w Toku
Przeszukałem googla i trafiłem na coś takiego, moduł P&P do BMW z naszej generacji:
http://content.elektronik-idee.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=2&lang=enWychodzi ok. 2tys zł czyli trochę jest. W ogóle modów MK3 i MK4 jest tyle że ciężko je wszystkie ogarnąć. Cieszy mnie to bo będzie można pogrzebać i podokładać różne ciekawe funkcje. Pewnie na tym skupią się dalsze mody tego auta.
mani210 napisał(a):
Kolego ile Cie to kosztowalo z tym emulaotrem i gdzie to kupiles gdzies w POznaniu czy allegro?
I czy da rade to ogarnac tak abym mogl pozostawic ori zmieniarke i to jeszcze jako bonus podpiac do auta?
Kupiłem w Poznaniu ale znalazłem na Allegro, wyszło bodajże 370zł. Co do przełączania to słyszałem o takiej możliwości ale nie z tym zestawem który mam.
Przy okazji wymieniłem przednie amortyzatory, miały być Sachsy ale w końcu miałem problem z ich dostaniem więc zasugerowano mi Kayaby. Podobno opinię mają całkiem niezłą choć szczerze mówiąc spodziewałem się twardszego tłumienia. Kilka dni temu wysadziło mi prawy amortyzator więc zależało mi na czasie. Zarzygał całe nadkole i padło tłumienie do tego stopnia że tłoczysko chodziło bez żadnego oporu. Z tyłu amortyzatory mam dobre ale nie wiem czy nie wymienić ich profilaktycznie żeby mieć cały komplet nowy. Poza tym z tyłu coś trzeszczy i piszczy, najprawdopodobniej jest to śruba mocująca wahacz ale póki co nie idzie mi usunięcie tego hałasu

Wszystkie tuleje i sworznie są nowe więc nie mają prawa hałasować.