Raz jeszcze dziękuję Panowie
kanar napisał(a):
Jest pieknie,dla mnie do idealu brakuje jeszcze czarnych emblematow i nerki

Czarna nerka chodzi mi po głowie już od zakupu auta

Ale jakoś nie mogę się przemóc, kupić i założyć, boje się że nie będzie tak ładnie jak ori od M5. Do czarnych znaczków nie jestem przekonany, są fajnym dopełnieniem auta utrzymanego w konwencji "black" czyli czarny lakier, nerka, ciemne szybki, przyciemnione światła, wtedy tak.
fixxxer1 napisał(a):
Jeszcze zmiana lamp i będzie

Fryderyk napisał(a):
Brak przeróbki na poliftowe lampy- SZACUNEK WIELKI

Lampy poliftowe to będzie ostatnia (o ile w ogóle będą) zmiana jakiej dokonam, nie zależy mi na odmładzaniu auta, zwłaszcza że przed liftem e39 może być równie piękne, oczywiście IMHO

Kucharz napisał(a):
co do 16:9 na pewno super sprawa, ale psuje on spójnośc deski w e39
Ta spójność fajnie wygląda ale jak jest zwykłe radio z zamykaną klapką, wtedy listwy są ładnie poprowadzone przez całą deskę. Co do navi 16:9 powiem Ci że już po dwóch dniach jak się przyzwyczaiłem to za nic bym nie zmienił, jest rewelacyjna, np. TV, którego w ogóle nie oglądałem na małej to na tej tak dobrze się ogląda że teraz często jak np. stoję w dużym korku albo czekam na drugą połówkę pod procą to zapuszczam sobie np. UWAGĘ na TVN i relax
Kucharz napisał(a):
co do felg, są świetne, ale niestety dla mnie zbyt popularne
Tak jak i całe e39

Zgodzę się że na forum jest to jeden z najbardziej znanych wzorów, ale np. w Krakowie (może takie mam szczęście) widziałem tylko 2 e39 na tych felgach, srebrnego Touringa i czarnego sedana na ciemnej szybie, felgi też na czarno polakierowane.
KWAS523 napisał(a):
Szacunek za stan czystości jaki panuje w tym aucie, z tego co widać to pewnie na codzień gości tam taki sterylny pożądek.
Bez przesady, prędzej bym oszalał

Tak samo jak czarny lakier tak i czarne dywaniki są prze....tentego w utrzymaniu ich w czystości, wystarczy raz wsiąść z pozoru czystego chodnika i już są brudne
mongooes napisał(a):
Ogolnie nie przepadam za E39
Hehe skąd ta antypatia do e39, zauważyłem że jest kilka osób na forum, które nie przepadają za tym modelem. Dla mnie też e38 jest jednym z najładniejszych modeli BMW ale czy e39 jest aż takie brzydkie?
Zauważyłem że większość jest za poprzednimi felgami więc zrobiłem takie porównanie:
i powiem że patrząc na zdjęcia trudno mi zdecydować, może wybrał bym te od M5 ale na żywo nie mogę się napatrzeć na 37-ki, felga już stara ale jest w niej "coś", wzór nie jest tak ciekawy i skomplikowany jak tych od M5 czy np. niektórych BBS-ów ale chyba w prostocie tych felg jest ich piękno.
Fryderyk napisał(a):
Tutaj mpakowa fela która idealnie pasuje

Ale chociaż jedna osoba mnie popiera